×

منوی اصلی

اخبار ویژه

امروز : جمعه 11 فروردین 1402  .::.   برابر با : Friday 31 March 2023  .::.  اخبار منتشر شده : 21012 خبر
واگن‌های زن و مرد در مترو تبریز جدا شود

به گزارش همنوا، حکیمه غفوری در جلسه امروز شورای شهر تبریز در خصوص گلایه شهروندان در رابطه با مترو اظهار کرد: یکی از گلایه شهروندان درباره ایستگاه مترو این است که در مترو تبریز از آبرسان تا بازار توقفی وجود ندارد، این در حالی است که در ایستگاه چهار راه بهشتی مترو توقفی ندارد. 

وی ادامه داد: شهروندان‌ می‌خواهند که واگن ها مختلط نبوده و واگن های زن و مرد جداسازی شود.

در ادامه یعقوب وحیدکیا سرپرست سازمان حمل و نقل ریلی پاسخ داد: کارهای عمرانی باعث شده بود نتوانیم این ایستگاه را (ایستگاه شهید بهشتی) باز کنیم، اما این ایستگاه از امروز باز خواهد شد. 

وی درباره جداسازی واگن ها خاطرنشان کرد: در متروی خط یک تبریز واگن های ابتدایی و پایانی مخصوص بانوان است به دلیل افزایش رفت و آمد مردم، موضوع جداسازی زن و مردها در مترو، در وضع موجود قابل تحقق نخواهد بود اما این اقدام را در BRT ها اجرا می شود.

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.