به گزارش همنوا، سرهنگ جهانآرا در گفتگو با خبرنگاران با بیان این مطلب اظهار کرد: مواد محترقه، گاهی از کشورهای خارجی، قاچاقی وارد کشور میشوند و گاه نیز به صورت بمبهای دستی توسط عدهای دلال و فرصتطلب، در کارگاهها پنهانی تولید میشوند.
وی اضافه کرد: حدود 250 گرم از این بمبهای دستی برای تخریب کامل یک منزل مسکونی کافی است.
سرهنگ جهانآرا ادامه داد: نمونه این اتفاق را چهار ماه پیش در محدوده میدان امام حسین(ع) تبریز شاهد بودیم که در آن، مادری، موقع نظافت اتاق پسرش، با انفجار موادی که از چهارشنبه سال گذشته باقی مانده بود، آسیب دیده و خانه نیز تخریب اساسی شده بود.
وی یادآور شد: خاصیت مواد محترقه، شیمیایی است و تحت تاثیر عواملی نظیر حرارت، ضربه و رطوبت میتواند عمل کند.
فرمانده انتظامی شهرستان تبریز بیان کرد: سال گذشته در استانمان 238 نفر که صرفاً رهگذر بودند و هیچ دخالتی در تولید و انداختن ترقه نداشتند، آسیب دیدند؛ بنابراین میبینیم که اتفاقات پایان سال، مربوط به همه ماست و همه باید در این روزها، مسئولیتپذیر و حساس باشیم.
وی 227 مورد سوختگی، 3 مورد قطع عضو و 207 مورد آسیبدیدگی چشم را از اتفاقات دردناک چهارشنبه پایان سال گذشته خواند.
به گفته رئیس پلیس شهرستان تبریز، برخی از انفجارها در نزدیکی پستهای برق و ایستگپاههای تقلیل فشار گاز میتواند پیامدهای بسیار سنگین و جبرانناپذیر برای شهر داشته باشند.
سرهنگ جهانآرا تاکید کرد: درخواست ما این است که خانوادهها اگر متوجه تولید این مواد توسط همسایگان خود شدند، دست روی دست نگذارند و پلیس را خبر کنند، چرا که در صورت وقوع حادثه ناگوار، ابعاد آن متوجه خودشان خواهد بود.
https://hamnava.ir/News/Code/9878233
0 دیدگاه تایید شده