گروه : اجتماعی
به گزارش همنوا به نقل ایسنا، حسین پورعلی، پنجشنبه، ۱۹ مهرماه، در نشست مطبوعاتی به مناسبت روز جهانی عصای سفید افزود: همهی این عزیزان تمام تلاش خود را کردند و در آزمون کتبی قبول شدند ولی زمانی که نوبت به کمیسیون پزشکی رسید رد صلاحیت شدند که امیدوارم این مطالبهی نابینایان در اولویت قرار گرفته و هرچه زودتر حل شود.
مدیرعامل موسسه نابینایان بصیر ادامه داد: موسسه نابینایان بصیر در سال ۱۳۸۸ با چهار هدف استعداد یابی، آموزش، کمکهای توانبخشی و تجهیز به وسایل کمک توانبخشی و اشتغال تأسیس شده است.
پورعلی ادامه داد: بعد اینکه نابینایان عزیز وارد موسسه میشوند بعد از استعداد یابی در کلاسهای آموزشی شرکت میکنند.
وی با بیان اینکه بیش از ۱۵۰ نوع کلاس در این موسسه برگزار میشود، افزود: این کلاسها برای سنین ۶ الی سطوح دانشگاهی برگزار میشود که اعم از کلاسهای درسی، صنایع دستی، موسیقی، قرآن، تئاتر، برنامه نویسی و ... انجام میشود.
این فعال حوزه اجتماعی نابینایان، از برگزاری کلاس آشپزی بانوان نابینا برای اولین بار در تبریز در این موسسه خبر داد.
پورعلی خاطر نشان کرد: برای نابینایان تجهیزات کمک توانبخشی اعم از عصا، نوشت افزار، لوح، قلم و ضبط کتب گویا تهیه میشود.
وی به برنامههای ویژه روز جهانی عصای سفید اشاره کرد و افزود: مسابقات شطرنج ۲۰ مهرماه در باشگاه ورزشی امام علی برگزار میشود همچنین همایش عصا زنی، تجلیل از نخبگان و دیدار با خانواده نابینایان و مسابقه شودان از دیگر برنامههای این روز است.
مدیرعامل موسسه نابینایان بصیر از اجرایی نشدن ماده ۲۷ حمایت از حقوق معلولان گلایه کرد و ادامه داد: ما انتظار داریم حداقل حقوق برای معلولان پرداخت شود درحالی که این مستمری نیز ناچیز بوده و هرزگاهی پرداخت نمیشود.
پورعلی تبریز یادآور شد: باوجود نامه نگاریهای مختلف در رابطه با بانکها مبنی بر اینکه نابینایان به صورت مستقل کارهای خود را در بانک انجام دهند ولی وقتی نابینایی مراجعه میکند تحقیر شده و بی سواد تلقی میشود درحالی که همهی آنها نابینای باسواد هستند.
وی افزود: حدود ۱۵۸۰ نفر در این موسسه عضو هستند که هیچ کدام از آنها نابینای بی سواد نیستند و از نهضت شروع کرده و اکنون در دانشگاه مشغول به تحصیل هستند.
https://hamnava.ir/News/Code/8471906
0 دیدگاه تایید شده