
به گزارش پایگاه خبری هم نوا، دکتر امیر حسین بهداد، مدیرکل دامپزشکی استان در مصاحبه با خبرنگار واحد مرکزی خبر صدا و سیمای استان آذربایجان شرقی با اعلام این خبر گفت: یک واحد تولید و فروش غیر مجاز و تقلبی داروهای دامی اعم از خوراک، مکمل و ویتامین ها که اقدام به تولید مکمل و ویتامین های پرندگان زینتی می نمود، کشف و ضبط گردید.
وی افزود: این واحد هیچگونه پروانه فعالیت، پروانه ساخت و مجوزی برای تولید و توزیع اقلام داروئی مکشوفه اخذ ننموده بود و محل کشف داروها یک مغازه پرنده فروشی بود که این محل نیز با دستور مراجع قضایی پلمب گردید.
مدیرکل دامپزشکی استان همچنین اظهار داشت: طی مکاتباتی که با سازمان دامپزشکی کشور انجام دادیم، تا تمامی این محصولات که به صورت گسترده پخش شده بود از کل کشور جمع آوری گردد.
دکتر بهداد از دامداران و صاحبان حیوانات و پرندگان زینتی خواست که حتما از مراکز مجاز و داروخانه های دامپزشکی که تحت نظارت دامپزشکی استان فعالیت می کنند اقدام به تهیه دارو، مکمل و سایر اقلام داروئی نمایند.
لازم به ذکر است در استان 4 کارخانه و واحد تولید دارو و سرم سازی داریم که با مجوز و تحت نظارت اداره کل دامپزشکی فعالیت نموده و در مجموع حدود 42 نوع دارو و مکمل و سرم های دامی در آنها تولید می گردد.
https://hamnava.ir/News/Code/2759615
0 دیدگاه تایید شده