×

منوی اصلی

اخبار ویژه

امروز : یکشنبه 25 شهریور 1403  .::.   برابر با : Sunday 15 September 2024  .::.  اخبار منتشر شده : 25956 خبر
محققان آمریکایی: واکسن کرونا پایان تابستان تولید می‌شود

ایرنا به نقل از رویترز نوشت: این مقام که خواست نامش فاش نشود، نوشت: احتمالا چهار تا شش هفته آینده تولید و ساخت مواد این واکسن آغاز می‌شود ولی پایان تابستان به تولید انبوه می‌رسد.

 

پیش از این که واکسن کووید۱۹ تولید شود، نگرانی هایی از احتمال توزیع ناعادلانه آن در جهان مطرح شده است. شخصیت هایی چون بیل گیتس گفته اند در صورت تولید واکسن، توزیع آن باید بر مبنای نیاز واقعی ملت ها و کشورها باشد و نباید اینگونه باشد که کشورهایی که ثروت بیشتری دارند، این واکسن را در انحصار بگیرند.

 

این مقام ارشد افزود: نتایج آزمایش‌های بالینی داروها نیز ظرف چند هفته مشخص خواهد شد و امکان تولید صدها هزار دوز آنها تا پائیز امسال فراهم می‌شود.

ویروس جدید کرونا تاکنون بیش از ۳ میلیون آمریکایی را مبتلا ساخته و بیش از ۱۳۰ هزار نفر را به کام مرگ کشانده است.

هنوز واکسنی قطعی و مورد تائید سازمان جهانی بهداشت برای مقابله با کووید –۱۹ کشف و تولید نشده است، اما مراکز و موسسات تحقیقاتی در سراسر جهان به طور شبانه روز در تلاشند تا به این واکسن دست یابند.

 

برزیل که بعد از آمریکا، بیشترین تعداد مبتلایان و مرگ و میر ناشی از کووید - ۱۹ را ثبت کرده، بعد از گذشت هفته‌ها اتخاذ تدابیر بهداشتی، به استفاده از واکسن چینی برای مقابله با ویروس کرونا روی آورده و حدود ۸۵۰ نفر در هفته اخیر به طور داوطلبانه این واکسن جدید را آزمایش کرده اند. پزشکان برزیلی دیروز (۲۳ تیر) از عوارض ناچیز این واکسن درعین توان ایجاد مصونیت بالا در افراد در برابر این ویروس خبر دادند.

 

مدیر بخش پژوهش‌های پزشکی و بیوتکنولوژی دانشگاه سچینوای مسکو نیز اعلام کرد: برای نخستین بار در جهان آزمایش بالینی واکسن کرونا با موفقیت بر روی داوطلبان این دانشگاه به پایان رسید.

 

وادیم تاراسوف دیروز با اعلام این خبر به ریانووستی روسیه اظهار داشت: کارآزمایی واکسن کرونا در روسیه موفقیت آمیز بوده است.

پیشتر نیز وزارت دفاع روسیه خبر از نتایج مثبت یک واکسن داده بود.

میخائیل موراشکو وزیر بهداشت روسیه نیز چند روز پیش اعلام کرد: تحقیقات همزمان بر روی ۱۷ واکسن در حال انجام است و دانشمندان روس امید زیادی به رسیدن به نتیجه در آینده نزدیک دارند.

 

روزنامه آمریکایی وال استریتت ژورنال نیز به تازگی اعلام کرد که انتظار می‌رود واکسن شرکت‌های Pfizer و BioNTech برای کووید۱۹ تا پایان سال جاری میلادی، تایید مقامات را برای تولید انبوه دریافت کند. این واکسن تجربی به عنوان یک گزینه مناسب برای کاهش سرعت و حتی بهبود عوارض کووید ۱۹ امید زیادی را ایجاد کرده است. در حال حاضر این واکسن مراحل اولیه آزمایشات انسانی را طی می‌کند، اما قرار است پس از دریافت مجوز از مقامات، در ماه جولای با کمک ۳۰ هزار داوطلب، مجددا مورد آزمایش قرار گیرد.

بر اساس این اقدامات، هر دو شرکت تولیدکننده واکسن مجوز انجام تبلیغات و بازیابی را دریافت کرده‌اند. این شرکت‌ها آمادگی تولید انبوه ۱۰۰ میلیون واحد از این واکسن را قبل از پایان سال ۲۰۲۰ میلادی دارند و می‌توانند تا پایان ۲۰۲۱ میلادی، ۱. ۲ میلیارد واحد دیگر از آن را تولید کنند.

 

چند روز پیش نخستین داوطلب آمریکایی تزریق ویروس کووید – ۱۹ خبر داد که حالش "عالی" است. واکسن آزمایشی مشترک شرکت مدرنا و موسسه ملی بهداشت آمریکا بر اساس آر ان آ (RNA) ویروس ساخته شده و اواخر اسفند پارسال روی جنیفر هالر ۴۳ ساله آزمایش شد.

 

 

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.