×

منوی اصلی

اخبار ویژه

امروز : پنجشنبه 25 تیر 1405  .::.   برابر با : Thursday 16 July 2026  .::.  اخبار منتشر شده : 28073 خبر
در ۱۳۸ روز گذشته فقط ۵۸ روز کاری داشتیم

به گزارش همنوا به نقل از اتاق بازرگانی تبریز، جعفر محرم پور، در جلسه کمیسیون معادن و فلزات اتاق بازرگانی تبریز، با اشاره به بحث استقلال شرکت مس آذربایجان و بازگشت ارزش افزوده این معدن به استان، افزود: خاک مس سونگون را استان ما می‌خورد ولی منافع آن به دیگران می‌رسد. پس از دوندگی‌ها و پیگیری‌های بسیار در سه سال اخیر فقط ۱.۸ همت از منافع این معدن به استان ما رسیده است.

وی با اشاره به شرایط کاری فعالان اقتصادی در سال جاری، گفت: در ۱۳۸ روز گذشته فقط ۵۸ روز کاری داشتیم و نصف بیشتر سال تعطیل بودیم و در چنین شرایطی از تحول، تغییر و اتفاقات مثبت صحبت کنیم.

محرم پور ادامه داد: ۲ سال پیش تعداد ۴۰۴ معدن غیرفعال در استان داشتیم که سال قبل این عدد به ۲۹۵ معدن رسیده اما سوال اینجاست که ارزش افزوده این به ظاهر فعال شدن معادن راکد کجای اقتصاد دیده می‌شود؟

وی تاکید کرد: در سال‌های گذشته به خصوص یک دهه اخیر با اوج آمارسازی در کشور مواجه هستیم و شرایط مطرح شده در آمارها با واقعیت تطبیق ندارد.

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.