×

منوی اصلی

اخبار ویژه

امروز : پنجشنبه 9 آذر 1402  .::.   برابر با : Thursday 30 November 2023  .::.  اخبار منتشر شده : 24852 خبر
خنثی سازی توطئه هواپیماربایی در مسیر اهواز - مشهد توسط سپاه

به گزارش همنوا به نقل از سپاه نیوز، روابط عمومی فرماندهی سپاه حفاظت هواپیمایی در اطلاعیه‌ای از خنثی سازی توطئه هواپیماربایی در مسیر اهواز و مشهد در شب گذشته (پنجشنبه ۹۹/۱۲/۱۴) خبر داد.

 متن اطلاعیه به این شرح است.

 بسم الله الرحمن الرحیم

 به آگاهی ملت شریف و قهرمان ایران اسلامی می رساند:

 با الطاف و عنایات الهی ، توطئه ربایش یک فروند هواپیما فوکر ۱۰۰ متعلق به شرکت هواپیمایی ایران ایر که پنج شنبه شب با پرواز شماره ۳۳۴  ساعت ۲۲ و ۱۰ دقیقه با تأخیر از فرودگاه اهواز به سمت مشهد مقدس به پرواز در آمده بود، با هوشیاری پاسداران یگان امنیت پرواز سپاه و با فرود اضطراری هواپیما در فرودگاه اصفهان و دستگیری عامل آن  خنثی گردید .

بر اساس اظهارات اولیه ، عامل این توطئه قصد داشته است هواپیما را پس از ربایش در فرودگاه یکی از کشورهای حاشیه جنوبی خلیج فارس به زمین بنشاند.

 مسافرین عزیزهواپیما نیز در سلامتی کامل با پرواز جایگزین به سمت مقصد حرکت کردند .

ابعاد و زوایای این توطئه در حال بررسی است.

 روابط عمومی سپاه حفاظت هواپیمایی

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.