×

منوی اصلی

اخبار ویژه

امروز : دوشنبه 29 تیر 1405  .::.   برابر با : Monday 20 July 2026  .::.  اخبار منتشر شده : 28084 خبر
خروج پول از آذربایجان‌شرقی باید متوقف شود

رضا جعفری، عضو هیئت‌رئیسه اتاق بازرگانی تبریز، با ارائه راهکارهایی برای بهبود وضعیت نقدینگی استان، بر افزایش توان تسهیلات‌دهی بانک‌ها و اصلاح ساختار هماهنگی شبکه بانکی تأکید کرد.
وی با اشاره به ضرورت مشارکت همه بانک‌ها در تأمین مالی بخش تولید، اظهار داشت: شورای هماهنگی بانک‌های استان باید به شورای هماهنگی بانک‌های دولتی و خصوصی تبدیل شود تا تمامی بانک‌ها در قبال تأمین مالی اقتصاد و تولید استان مسئولیت‌پذیر باشند.
جعفری افزود: تا زمانی که بانک‌های خصوصی در زمینه اعطای تسهیلات و تزریق نقدینگی در برابر مدیریت استان پاسخگو نباشند، روند خروج منابع مالی از آذربایجان‌شرقی ادامه خواهد داشت و این موضوع به زیان تولید و سرمایه‌گذاری استان خواهد بود.
عضو هیئت‌رئیسه اتاق بازرگانی تبریز همچنین بر لزوم مدیریت منابع مالی شرکت‌ها و نهادهای بزرگ در داخل استان تأکید کرد و گفت: تراکنش‌های مالی بیمه‌های تجاری، فروشگاه‌های زنجیره‌ای و سایر بنگاه‌های بزرگ باید در همان استان محل فعالیت هزینه شود تا نقدینگی در استان حفظ و تقویت شود، نه اینکه بخش عمده این منابع به مرکز کشور منتقل شود.
وی با تأکید بر نقش مدیران شبکه بانکی در توسعه اقتصادی استان خاطرنشان کرد: رؤسای بانک‌ها باید با رویکردی مطالبه‌گر، مسئولانه و اثرگذار، برای حفظ و تقویت جریان نقدینگی در آذربایجان‌شرقی تلاش کنند و نقش فعال‌تری در حمایت از تولید، سرمایه‌گذاری و رونق اقتصادی ایفا کنند.

برچسب ها :

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.