گروه : آرشیو
به گزارش همنوا به نقل از ایرنا، دکتر سید مرتضی ادیانی بیان کرد: خرید خدمت بیمه سلامت از طریق دفترچه درمانی انجام می شود، اما به دلیل شرایط مناطق سیلزده بستری بیماران با ارائه کد ملی انجام می شود.
وی افزود: در مراکز درمانی سرپایی نیز با ذکر کد ملی برای افراد سیلزده دفترچه درمانی صادر می شود.
ادیانی عنوان کرد: داروها به ویژه داروهای بیماران خاص نیز از طریق پشت نویسی نسخه بیماران برای سیلزدگان قابل دریافت است.
وی یادآور شد: حوادث غیر مترقبه در تعهد بیمه های پایه نیست اما در این مناطق سیلزده تلاش می شود خدمات قابل توجهی به مناطق سیلزده ارائه شود.
در اثر سیل 12 فروردین در لرستان رودخانه های این استان در شهرستان های مختلف طغیان و سد مروک درود نیز سرریز کرد ستاد مدیریت بحران استان قبل از وقوع سیل اطلاع رسانی وسیعی را انجام داد و به صدها هزار نفر از اهالی هشدار داده شد منزل خود را ترک کنند.
اکنون برق، آب و گاز بسیاری از مناطق شهری و روستایی قطع شده، پل های بسیاری در مسیرهای اصلی و فرعی فروریخته و بسیاری از روستاهای سیل زده از جمله در شهرستان پلدختر، دلفان، الیگودرز و دوره چکنی راه دسترسی ندارند.
مردم شهرهای پلدختر و معمولان و روستاهای اطراف حاشیه کشکان از 12 فروردین 24 ساعت و به مدت یک شبانه روز را بدون دریافت خدمات امدادی و هرگونه امکاناتی در پشت بام منازل یا کوه های اطراف گذراندند.
تمامی راه های ارتباط زمینی به منطقه قطع شده بود و شرایط جوی اجازه پرواز هوایی را نمی داد، اما از نخستین ساعات 13 فروردین با بهبود شرایط جوی و ایجاد یک راه دسترسی در مسیر آزادراه خرم آباد - پل زال کار امدادرسانی به مردم آغاز شده است.
برآورد اولیه از خسارت سیل اخیر در لرستان 15 هزار میلیارد ریال است و بر اساس اعلام پزشکی قانونی تا کنون 14 نفر در این سیل جان خود را از دست داده اند ولی هنوز گزارش رسمی مبنی بر تلفات جانی در پلدختر اعلام نشده است که همین می تواند ناشی از اطلاع رسانی خوبی باشد که قبل از سیل در این منطقه صورت گرفته است.
https://hamnava.ir/News/Code/20669
0 دیدگاه تایید شده