×

منوی اصلی

اخبار ویژه

امروز : سه شنبه 9 خرداد 1402  .::.   برابر با : Tuesday 30 May 2023  .::.  اخبار منتشر شده : 21862 خبر
یک روز به عنوان "روز تبریز" نامگذاری شود

به گزارش همنوا به نقل از ایسنا محمدرضا پورمحمدی در جلسه شورای فرهنگ عمومی استان اظهار کرد: مطرح کردن موضوعاتی مانند" برده‌داری نوین در شهرداری تبریز" باید اثبات شود، برخی از اعضای شورای شهر مطالبی را عنوان می‌کنند که به معنی زیر سوال بردن بسیاری از مسائل است.
وی در ادامه با تاکید بر اینکه باید کاری کرد که ماهانه حداقل یک اتفاق فرهنگی در تبریز رخ دهد، گفت: کار فرهنگی زمان‌بر و جمعی است و دستگاه‌ها همه در این خصوص مسئولیت دارند، در زمینه قبح‌زدایی در خصوص بی‌حجابی هم دانشگاه‌ها و مراکز آموزشی کمک کنند.
 وی با برشماری برخی رویدادهای فرهنگی در استان اظهار کرد: طی ماه‌های گذشته چندین رویداد بین‌المللی، فرهنگی و علمی در استان روی داده است و رویکرد جدیدی را در دانشگاه‌ها و دستگاه‌های اجرایی شاهد هستیم که منحصر به ارائه مقالات نمی‌شود.
 پورمحمدی خاطرنشان کرد: برگزاری جشنواره فیلم و هنر، برپایی نمایشگاهی توسط پارک علم و فناوری استان با محوریت نیازسنجی از دستگاه‌ها و عقد بیش از ۳۰ تفاهم‌نامه برای تامین نیازها از داخل، برگزاری اجلاس توسعه شهری در شهریور ماه و برپایی نمایشگاه فرش در پانزدهم مرداد ماه از جمله برنامه‌هایی است که نشان از رونق فعالیت‌های فرهنگی در استان دارد.
 وی در پایان متذکر شد: مقرر شده است یک روز هم به عنوان "روز تبریز" نامگذاری شود

برچسب ها :

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.