
همنوا_ فاطمه فرشباف
ایوب حاج آقاپور، رئیس اتحادیه قصابان و مرغ فروشان تبریز در گفتگو با خبرنگار همنوا در مورد علل افزایش قیمت گوشت گفت : علیرغم افزایشی که در قیمت تمام کالاها انجام گرفته بود، قیمت گوشت مدت ها بود یکنواخت مانده بود. از طرفی اخیرا دامداران با کمبود نهادههای دامی مواجه بودند، برای مثال همان سویا را که قبلا به قیمت ۳ هزار تومان میخریدند؛ اکنون باید با قیمت ۱۵ هزار تومان خریداری کنند. برای رفع این اختلاف قیمت، دامدار مجبور است دام خود را به قیمت بیشتری بفروشد. اصلا از دامداران حمایت نمیشود. برای حل مشکل گرانی باید دامداران از طرف جهاد کشاورزی حمایت شوند. همین مشکل در مرغداری ها هم وجود دارد و فقط مختص دامداران نیست.
وی افزود: سه عامل موجب گرانی گوشت میشود که یکی افزایش قیمت نهاده های دامی چون سویا و ذرت است. دومی دام های قاچاق و سومین عامل محدود کردن واردات گوشت های یخ زده است.
او در مورد مهار گرانی گفت: این مسئله باید از طرف جهاد کشاورزی حل شود.
اگر مشکلات این دامداران و مرغداران از طرف جهاد کشاورزی حل نشود، این افراد مجبورند نهادههای دامی را به صورت آزاد از بازار تهیه کنند که در این صورت قیمت نهایی بالا میرود. اگر جهاد کشاورزی این نهادهها را تامین کند، قیمتها به یکنواختی می رسند.
حاج آقاپور در پایان گفت: گرانی گوشت و مرغ مسئله قصابان و مرغ فروشان نیست و باید از طرف دامداران و مرغداران بررسی شود.
https://hamnava.ir/News/Code/7261928
0 دیدگاه تایید شده