×

منوی اصلی

اخبار ویژه

امروز : پنجشنبه 25 تیر 1405  .::.   برابر با : Thursday 16 July 2026  .::.  اخبار منتشر شده : 28073 خبر
هدیه نوروزی آموزش و پرورش برای معلمانی که ازدواج کنند

به گزارش همنوا به نقل از روابط عمومی اداره‌کل آموزش و پرورش استان آذربایجان شرقی،  غلامرضا علیزاده با اعلام این خبر اظهار کرد: سال گذشته ۱۱۶ هزار و ۸۳۸ نفر در عید نوروز در مدارس اسکان نوروزی پذیرش شده و مناطق صوفیان، اسکو، ایلخچی، مرند و خواجه نیز به عنوان مناطق ذخیره و پذیرش سرریز مهمانان در نظر گرفته شده بود.

وی افزود: امسال زمان اسکان فرهنگیان در مراکز اقامتی موقت از سه روز به چهار روز افزایش یافته است و هزینه اسکان روز سوم و چهارم فرهنگیان در هر نقطه‌ای رایگان است و فقط هزینه روز اول و دوم توسط افراد پرداخت خواهد شد.

وی اظهارکرد: سه روز اسکان رایگان برای زوج‌هایی که در سال ۱۴۰۳ مزدوج شده یا فرزندآوری داشته‌اند، در نظر گرفته شده است.

علیزاده گفت: جزییات رزرو در سامانه my.medu درج شده و همکاران فرهنگی می‌توانند جهت کسب اطلاعات بیشتر از محل مدارس به این سامانه مراجعه کنند.

طرح اسکان موقت فرهنگیان همه ساله در ۲ بازه زمانی نوروز و تابستان انجام می‌شود و آموزش و پرورش به عنوان یکی از اعضای اصلی ستاد هماهنگی خدمات سفر کشور است.

برچسب ها :

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.