×

منوی اصلی

اخبار ویژه

امروز : یکشنبه 14 خرداد 1402  .::.   برابر با : Sunday 4 June 2023  .::.  اخبار منتشر شده : 21952 خبر
نان نخوردن چه فوایدی برای سلامتی دارد؟

به گزارش همنوا، نان عمدتاً حاوی آرد گندم است که حاوی گلوتن، شکر، نمک، مخمر، آب و گاهی اوقات حاوی مهارکننده‌های کپک و اسید فیتیک است.
 

براین اساس اگر مصرف نان را متوقف کنیم، می‌توانیم از مزایای زیر برای سلامت خود بهره‌مند شویم:

۱_ نفخ کمتر.

۲_ جذب بهتر روی، کلسیم و آهن.

۳_ افزایش واضح تمرکز و کاهش حواس پرتی، به دلیل کاهش سرعت سوزاندن کربوهیدرات‌ها و وابستگی بدن به چربی‌ها برای تامین انرژی.

۴_ داشتن خلق و خوی بهتر وکاهش عصبانیت و افسردگی به دلیل ثبات سطح قند خون و کاهش مقاومت به انسولین

۵_ احساس داشتن انرژی و افزایش فعالیت.

۶_ کاهش علائم چندین بیماری که مهمترین آن‌ها دیابت است.

۷_ سطوح پایین کلسترول LDL مضر.

۸_ بهبود محسوس در سطح ویتامین E و ویتامین‌های گروه B، زیرا کربوهیدرات‌ها مانع جذب این ویتامین‌ها می‌شوند.

۹_ بهبود سلامت روده و کاهش علائم حساسیت به گلوتن در صورت وجود.

۱۰_ کاهش وزن به دلیل مصرف چربی ذخیره شده.

این فواید ۱۰ تا ۳۰ روز پس از ترک نان احساس خواهند شد، اما به یاد داشته باشید که قبل از توقف خوردن نان، بدن شما با قطع خوردن آن کاملاً متفاوت خواهد بود.

 

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.