×

منوی اصلی

اخبار ویژه

امروز : پنجشنبه 25 تیر 1405  .::.   برابر با : Thursday 16 July 2026  .::.  اخبار منتشر شده : 28073 خبر
میدان آذربایجان نیاز به بازنگری دارد

به گزارش همنوا، محبوب عبدالله پور در گفتگو با خبرنگاران، در این خصوص اظهار کرد: میدان آذربایجان با قطر ۴۰۰ متر و ۱۶ مسیر حرکتی که به یک چهارراه ختم می‌شوند، از جمله نقاط پرتردد و نیازمند بازنگری است. این موضوع، همراه با تلاقی مسیرهای فرودگاه به پاسداران و یکه دکان، منجر به افزایش احتمال تصادفات شده است.

وی با تاکید بر این که صرفاً ایجاد زیرگذر و روگذر نمی‌تواند راه حل نهایی کاهش تصادفات باشد، ادامه داد: ما در تلاش هستیم تا با اصلاحات هندسی کوتاه‌مدت، مشکلات موجود را تا حدودی رفع کنیم.

وی با اشاره به آمار ناگوار تصادفات در محورهایی مانند پاسداران و چایکنار، یادآور شد: حل این معضل نیازمند رویکردی فراتر از اقدامات عمرانی است، رانندگان نیز باید با رعایت قوانین رانندگی، نقش خود را در تامین ایمنی معابر ایفا کنند.

عبدالله پور خاطرنشان کرد: با اجرای این برنامه‌ها، انتظار می‌رود آمار تصادفات در شهر تبریز کاهش یافته و ایمنی شهروندان در معابر شهری افزایش یابد. رویکرد جامع و تاکید بر نقش رانندگان در کنار اقدامات عمرانی، نشان از توجه ویژه مدیریت شهری به این موضوع مهم دارد.

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.