×

منوی اصلی

اخبار ویژه

امروز : شنبه 2 فروردین 1404  .::.   برابر با : Saturday 22 March 2025  .::.  اخبار منتشر شده : 26682 خبر
شناسایی 100 واحد متخلف در طرح نظارتی ویژه رمضان و نوروز

به گزارش همنوا صمد حضرتی در گفتگو با خبرنگاران، با اعلام اینکه در اجرای طرح نظارتی ویژه ماه رمضان و عید نوروز، تاکنون ۱۰۰ واحد متخلف در استان شناسایی شدند، اظهار کرد: بازرسان برای ۴۲ واحد متخلف پرونده تعزیراتی به ارزش بیش از یک میلیارد و ۳۳۴ میلیون ریال تشکیل داده اند و روند تشکیل پرونده برای سایر متخلفان نیز در درست اجراست.

وی با بیان اینکه در زمان کنونی ۷۴ گروه بازرسی روزانه بر بازار عرضه کالاها و اقلام مورد نیاز مردم در ماه رمضان و عید نوروز نظارت می کنند، افزود: تاکنون ۲۷۱ مورد بازرسی از سوی این گروه انجام شده است.

مدیرکل تعزیرات حکومتی آذربایجان شرقی گفت: طرح نظارتی ویژه ماه رمضان و عید نوروز در ۲ مرحله برنامه ریزی و مرحله اول این طرح از پنجم اسفند آغاز شده است و تا پایان این ماه ادامه دارد.

حضرتی، با بیان اینکه مرحله دوم این طرح نیز از اولین روز سال جدید تا ۱۵ فروردین با حضور ۶ گروه مشترک بازرسی در بازار استان اجرا می شود، ادامه داد: در این طرح بازرسان از ساعت هشت صبح تا ساعت ۱۸ بر نحوه عرضه اقلام مورد نیاز مردم در ایام عید نوروز نظارت خواهند کرد.

وی یادآور شد: در اجرای این طرح ۱۶ دستگاه نظارتی از جمله ادارات کل صمت، جهادکشاورزی، بهداشت محیط، غله، دامپزشکی، گردشگری، معاونت بهداشت و درمان، اتاق اصناف و اتحادیه های صنفی همکاری می کنند.

حضرتی، افزود: همچنین مردم می توانند شکایت خود را از طریق شماره تلفن ۱۲۴ و یا سایت دریافت گزارشات و شکایات اینترنتی این اداره کل به آدرس tazirat۱۳۵.ir به بازرسان تعزیرات حکومتی اعلام کنند.

برچسب ها :

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.