گروه : اجتماعی
به گزارش همنوا، سرهنگ حبیب آبراهه در گفتگو با خبرنگاران، ادامه داد: در سالجاری و با اقدامات کنترلی که پلیس راه انجام داده میزان تصادفات منجر به فوت در استان آذربایجان شرقی ۶۹ نفر معادل ۱۲درصد کاهش یافته است و سومین استان در کشور در کنترل این گونه تصادفات هستیم.
وی با بیان اینکه انسان به عنوان عنصر هوشمند ترافیک، دلیل بسیاری از تصادفات است، گفت: همه عواملی که در بروز تصادفات شمرده شد با هوشیاری و دقت عامل انسانی قابل کنترل است و می توان تصادفات و مرگ و میر ناشی از این حوادث را کاهش داد.
آبراهه افزود: همانطور که گفته شد مناسب نبودن وضعیت جاده ها یکی از علل تصادفات منجر به فوت در استان است پلیس راه وظیفه دارد نقاط حادثه خیر را شناسایی و در کمیسیون های تخصصی مطرح کند تا نسبت به رفع آنها اقدام شود به عنوان مثال بیشتر تصادفات استان در محدوده جزیره اسلامی، محور میانه - قره چمن - بستان آباد، شبستر - تسوج و مراغه - هشترود رخ می دهد که جاده های آن به صورت رفت و برگشت است و به همین دلیل تصادفات در این محورها بیشتر از دیگر محورهاست.
وی بیان کرد: جدا کردن خط رفت و برگشت خودروها، نقش بسیاری در کاهش تصادفات دارد که امیدوارم مسوولان استان با تمرکز روی این مساله، جاده های در دست ساخت در استان را سرعت بخشند تا شاهد کاهش تصادفات در این محورها باشیم.
رئیس پلیس راه استان یکی دیگر از دلایل تصادفات منجر به فوت در استان را مقاومت پایین خودروها اعلام کرد و گفت: باید قبول کرد که خودروی پراید مناسب جاده نیست و در بسیاری از تصادفاتی که این خودرو یک طرف آن بوده فوتی داشته ایم.
آبراهه در پاسخ به این سئوال که چرا پلیس راه مانع از تردد این خودرو در جاده های کشور نمی شود، گفت: دولت در این مورد تصمیم گیر است و پلیس مجری مصوبات، اگر دولت امروز این محدودیت را تصویب و اعلام کند پلیس راه آماده است تا از تردد این خودرو حداقل در جاده ها جلوگیری کند.
وی فرسوده بودن خودروها را نیز یکی دیگر از عوامل تصادفات منجر به فوت اعلام کرد و افزود: متاسفانه تعداد خوروهای فرسوده در آذربایجان شرقی بالاست و همین امر موجب شده تا در تصادفات شدت کم هم شاهد فوت راننده یا سرنشینان در حادثه باشیم.
https://hamnava.ir/News/Code/5044831
0 دیدگاه تایید شده