
حجت الاسلام والمسلمین سیدمحمدعلی آلهاشم روز دوشنبه سوم مهرماه در اجتماع بزرگ سربازان دهه نودی امام عصر(عج) که در شهر جدید سهند برگزار شد، با اشاره به آغاز سال تحصیلی جدید، شهادت ۳۶ هزار دانش آموز در دوران دفاع مقدس را قاسم وار عنوان کرد و ادامه داد: دانشآموزان در طول جنگ تحمیلی داوطلبانه حتی با تغییر شناسنامه در جبهه جنگ حق علیه باطل حضور یافته و شهادت را شیرین تر از عسل درک کردند.
وی به تکریم و پاسداشت شهدا تاکید کرد و افزود: ما باید در برابر رزمنده ها متواضعانه سر تعظیم فرود آورده و از تلاش آنها قدردانی کنیم و همچنین پیشرفت، سعادت و توسعه کشور را مدیون شهدای گرانقدر هستیم.
وی به شعار سال تحصیلی جدید(مدرسه قوی، ایران قوی) اشاره کرد و ادامه داد: اگر آینده قوی میخواهیم باید مدرسه قوی داشته باشیم به دلیل اینکه جهان آینده از مدارس نشأت خواهد گرفت که با تلاش سه محور دانشآموز، اولیا و معلمان در رأس فعالیت های آموزشی، تربیتی و پرورشی به این امر مهم دست پیدا خواهیم کرد.
حجت الاسلام والمسلمین آلهاشم به سالروز به ولایت رسیدن حضرت مهدی(عج) اشاره کرد و گفت: مهدی موعود(عج) با ظهورش، حکومت جهانی بر پایه معارف قرآن کریم و عدالت ایجاد کرده و با ظلم و ستم مبارزه خواهد کرد.
وی به داشتن زیست مهدوی دانشآموزان برای ظهور امام زمان(عج) تاکید کرد و افزود: دانشآموز مهدوی کسی است که امام مهدی(عج) به او توجه کند و از او رضایت داشته باشد و همچنین همه جنبه های زندگی خود به خاطر امام زمان(عج) باشد و در راستای خشنودی او کارهای نیکی از جمله دعا کردن، صدقه دادن، فعالیت های فرهنگی مهدوی انجام دهد.
به گزارش همنوا به نقل از ایسنا، نماینده ولیفقیه در آذربایجان شرقی نقش آموزشوپرورش در تربیت دانشآموزان را مهم و بزرگ عنوان کرد و ادامه داد: مدیران پرورشی در کنار سایر دبیران نقش بسیار اساسی در راستای ارتقای مسائل اعتقادی و معنوی دارند.
https://hamnava.ir/News/Code/9664869
0 دیدگاه تایید شده