×

منوی اصلی

اخبار ویژه

امروز : پنجشنبه 18 خرداد 1402  .::.   برابر با : Thursday 8 June 2023  .::.  اخبار منتشر شده : 21997 خبر
دست‌فروشان و وانت‌بارهای تبریز بالاخره ساماندهی می‌شوند

به گزارش همنوا، محمدرضا قربانیان تبریزی با اعلام این خبر اظهار کرد: در راستای پاسخگویی به مطالبات شهروندان و دستورات شهردار تبریز، با پیش‌بینی محل خاصی برای استقرار دست‌فروشان هر منطقه، طرح بزرگ و جامع ساماندهی دست‌فروشان، وانت‌بارها و رفع سد معابر شهر در تبریز اجرا می‌شود.

وی در خصوص این طرح اعلام کرد: از امروز (سه‌شنبه) نیروهای خدمات شهری مناطق دهگانه، با همراهی پلیس راهور و ماموران خدوم نیروی انتظامی با حضور میدانی در مناطق شهر نسبت به اعمال جریمه و ابلاغ اخطاریه به وانت‌بارهای میوه‌فروشی اقدام کرده و مهلت سه روزه در خصوص جمع‌آوری سد معبر و همچنین ثبت‌نام در سامانه بازار جهت استقرار در محل اختصاص‌یافته، به دست‌فروشان داده خواهد شد.

معاون خدمات شهری و اجرایی شهردار تبریز افزود: اطلاع‌رسانی و ابلاغ به وانت‌بارها، دست‌فروشان و بساط‌گستران طی هفته جاری اجرا خواهد شد و اطلاعات لازم جهت مراجعه دست‌فروشان به منطقه و ثبت‌نام در سامانه بازار به آنان ارائه شده و از هفته آینده با همراهی نیروی انتظامی و پلیس راهور، دست‌فروشان و یا وانت‌بارهایی که اقدام به سد معابر و دست‌فروشی کنند، جمع‌آوری خواهند شد.

وی تأکید کرد: ساماندهی دست‌فروشان و رفع سد معابر شهر تبریز خواسته به‌حق شهروندان است که با تمهیدات اتخاذ شده و تعیین محل خاص برای استقرار آنان در هر یک از مناطق دهگانه شهر، شاهد ساماندهی و استقرار همه دستفروشان در محل‌های مشخص شده خواهیم بود. 

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.