×

منوی اصلی

اخبار ویژه

امروز : پنجشنبه 25 تیر 1405  .::.   برابر با : Thursday 16 July 2026  .::.  اخبار منتشر شده : 28073 خبر
خسارت 3 هزار و ۸۰۰ میلیارد ریالی معادن به زیرساخت های استان

به گزارش همنوا به نقل از صمت آذربایجان شرقی، صابر پرنیان ادامه داد: سهم هر معدن و میزان خسارتی که وارد شده مشخص است و بر این اساس ۱۸ نامه به معادن بزرگ ارسال شده و یک هفته برای پرداخت این جریمه ها از محل یک درصد فروش به آنها مهلت داده شده است.
وی افزود: تشریفات قانونی در این زمینه به طور کامل رعایت شده و ما مکلف به انجام قانون هستیم.
پرنیان در مورد بهره برداران و حفاران غیرمجاز معدن طلای اندریان نیز گفت: قرارگاه خاتم آمادگی خود را برای بهره برداری و ایجاد امنیت در اطراف این معدن اعلام کرده است.

وی همچنین خواستار قاچاق تلقی شدن برداشت غیرمجاز خاک طلا از سوی مسئولان ذیربط شد و افزود: در صورتی که این اقدام عملی شود تا ۸۰ درصد بازدارندگی خواهد داشت.

پرنیان همچنین در مورد وصول حقوق دولتی معادن در استان اظهار کرد: در سالجاری ۳۲ هزار و ۴۵۰ میلیارد ریال حقوق دولتی از معادن فعال استان وصول شده است که ۲۸ درصد بیشتر از میزان ۲۵ هزار میلیارد ریالی است که به استان تکلیف شده بود و پیش بینی ما این است که این رقم تا ۳۵ درصد بیشتر میزان تکلیف شده تحقق یابد.

وی بیان کرد: از ۶۰۰ معدن فعال در استان ۵۹۱ معدن مشمول حقوق دولتی هستند و در این زمینه ۴۷۲ اخطاریه به بهره برداران ارسال شده است.

برچسب ها : ,

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.