×

منوی اصلی

اخبار ویژه

امروز : یکشنبه 14 خرداد 1402  .::.   برابر با : Sunday 4 June 2023  .::.  اخبار منتشر شده : 21952 خبر
حزب الله نسبت به ایجاد فتنه در لبنان هشدار داد

ایرنا به نقل از المنار نوشت: در پی سردادن شعارهای توهین آمیز و پخش آن در برخی شبکه های اجتماعی، حزب الله با صدور بیانیه ای این اقدام ها را به شدت محکوم کرد.

 

در بیانیه حزب الله آمده است: مطالب توهین آمیز و سردادن برخی شعارها از سوی شماری از افراد محکوم است و با ارزش های اخلاقی و دینی مومنان و مسلمانان منافات دارد.

 

این بیانیه افزود: حزب الله در این باره، موضع شرعی و مذهبی امام سید علی خامنه ای حفظه الله و فتوای معروف ایشان در باره حرام بودن تعرض به همسران پیامبر و امهات المومنین و مقدسات مسلمین را یادآور می شود.

 

در بیانیه حزب الله آمده است: ما همچنین نسبت به عاملان فتنه و سوء استفاده کنندگان از آن و نیز تمامی کسانی که فتنه را ترویج و به آن دعوت می کنند، هشدار می دهیم و به طور کلی مخالف مسائلی هستیم که ممکن است سبب ایجاد تفرقه، اختلاف و تنش مذهبی، فرقه ای و دینی شود.

 

برخی رسانه ها گزارش دادند که شماری از تظاهر کنندگان روز گذشته  در لبنان به یکی از همسران پیامبر (ص) توهین کردند.

 

در پی این اقدام، مناطقی از بیروت، صیدا، طرابلس شنبه شب صحنه راهپیمایی اعتراض آمیز نسبت به این موضوع بود.

 

 

برچسب ها :

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.