گروه : اقتصادی
به گزارش همنوا، محمد فرشکاران روز شنبه در جلسه کمیته اقتصاد دانشبنیان آذربایجان شرقی افزود: از این رقم ۳۷ درصد مربوط به بخش صنعت، ۲ درصد معدن، هفت درصد کشاورزی و ۵۳ درصد مربوط به حوزه خدمات است.
وی بر لزوم تغییر دیدگاهها و نگرشها در فعالیتهای اقتصادی تاکید و اضافه کرد: در مقطع کنونی حلقه مفقوده بین حوزه های مختلف صنعت، معدن، کشاورزی، خدمات و حتی بازار، دانش بنیانی است.
وی گفت: به نظر می رسد شرکت های دانش بنیان در استان در مراحل اولیه، در یک بازار و فروش محدود گرفتار شده اند؛ در حالی که برای رشد و شکوفایی باید ارزش خود شرکتها و گردش مالی آنها افزایش یابد.
رئیس سازمان مدیریت و برنامهریزی آذربایجانشرقی تصریح کرد: برای ورود به تاثیرات و تحولات بزرگ و دستیابی به خروجی های مورد انتظار لازم است بیماری های عرصه دانش بنیانی استان درمان و در فعالیت شرکت ها انسجام و پویایی ایجاد شود.
فرشکاران یادآور شد: قصد نداریم تعداد شرکت های دانش بنیان را به شکل صوری افزایش دهیم؛ بلکه می خواهیم دانش بنیانی واقعی را تحقق بخشیم.
وی مسیر دانش بنیان را درخشان دانست و بر اهمیت مدیریت بازار دانش بنیان، ارائه خدمات و عرضه و تقاضای این حوزه تاکید کرد و طرح نیاز تقاضایی، تنظیم موافقت نامه ها، استفاده از ظرفیت های قانونی، ایجاد ردیف خاص اعتباری و تقویت ردیف های اعتباری موجود را برای دستیابی به اهداف دانش بنیانی ضروری دانست.
در این جلسه راهکارهای توسعه فعالیتهای دانش بنیان در استان مورد بحث و بررسی قرار گرفت.
https://hamnava.ir/News/Code/1774767
0 دیدگاه تایید شده