×

منوی اصلی

اخبار ویژه

امروز : جمعه 29 فروردین 1404  .::.   برابر با : Friday 18 April 2025  .::.  اخبار منتشر شده : 26742 خبر
موزه ارامنه بعد از 44 سال بازگشایی می‌شود

به گزارش همنوا به نقل از روابط عمومی استانداری آذربایجان شرقی، گریگور چیفتچیان در دیدار با استاندار آذربایجان شرقی، خاطرنشان کرد: ارامنه همانند دیگر ایرانیان بخشی از این سرزمین هستند و از اینکه هیچ تفاوتی میان ما و دیگر شهروندان وجود ندارد، سپاس‌گزاریم.

چیفتچیان با اشاره به تقویم کلیسای ارمنی مطرح کرد: برخلاف کاتولیک‌ها که ۲۵ دسامبر را به عنوان سال نو میلادی جشن می‌گیرند، ما ششم ژانویه را به‌عنوان میلاد حضرت مسیح جشن می‌گیریم.

وی همچنین از برنامه‌ریزی برای بازگشایی موزه ارامنه خبر داد و گفت: این موزه که ۴۴ سال تعطیل بوده است، به زودی بازگشایی خواهد شد تا تاریخ و فرهنگ جامعه ارامنه را معرفی کند.

 استاندار آذربایجان شرقی نیز در این دیدار با تاکید بر ضرورت تقویت وفاق ملی، توجه ویژه به حقوق اقلیت‌های دینی را از نمادهای تقویت وفاق ملی دانست.

بهرام سرمست  ضمن تبریک سال نو میلادی و ولادت حضرت عیسی مسیح (ع)، بر اهمیت تقویت همبستگی ملی و توجه ویژه به حقوق اقلیت‌های دینی در چارچوب قانون اساسی جمهوری اسلامی ایران تأکید کرد.

وی اظهار کرد: دولت وفاق ملی تنها به ابعاد سیاسی محدود نمی‌شود، بلکه باید در حوزه‌های قومی و مذهبی نیز اجرایی شود؛ همچنین دولت متعهد است با اهتمام بیشتری به حقوق اقلیت‌های دینی بپردازد و در این راستا از تجربیات گذشته بهره خواهد برد.

وی با اشاره به تعامل مثبت خود با نمایندگان جامعه ارامنه در دوران مسئولیت‌های قبلی افزود: این تعامل سازنده را در مسئولیت کنونی نیز ادامه خواهم داد و تلاش می‌کنم حقوق اقلیت‌های دینی به شکلی شایسته‌تر مورد توجه قرار گیرد؛ همچنین در آینده‌ای نزدیک با خانواده شهدای ارامنه دیدار خواهم‌ کرد تا قدردانی خود را از ایثارگری‌های آنان ابراز کنم.

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.