×

منوی اصلی

اخبار ویژه

امروز : سه شنبه 25 دی 1403  .::.   برابر با : Tuesday 14 January 2025  .::.  اخبار منتشر شده : 26452 خبر
تبریز و ترابزون می‌توانند به محور توسعه روابط ایران و ترکیه تبدیل شوند

 استاندار آذربایجان شرقی، تاریخ، فرهنگ و دین دو استان و دو کشور را به عنوان سرمایه بزرگ دو ملت برشمرد و گفت: تبریز و ترابزون می‌توانند به محور توسعه روابط ایران و ترکیه تبدیل شوند و باید این فرصت را غنیمت بشماریم.

محمدرضا پورمحمدی در دیدار تصویری با استاندار ترابزون ترکیه، با اشاره به ظرفیت‌های بالای دو طرف برای گسترش روابط اقتصادی و تجاری و گردشگری اظهار داشت: آذربایجان شرقی و ترابزون مناطق آزاد تجاری دارند که می‌تواند بستر مهمی برای گسترش روابط دو استان باشد.

وی صنایع غذایی، معدن، کشاورزی، دانشگاه و گردشگری را بهترین بستر برای تقویت ارتباطات تبریز-ترابزون دانست و افزود: سطح مبادلات دو طرف باید به سطح مناسب و قابل اعتنایی برسد و ظرفیت‌های سرمایه گذاری به سرمایه گذاران دو کشور معرفی شود.

استاندار آذربایجان شرقی، تاریخ، فرهنگ و دین دو استان و دو کشور را به عنوان سرمایه بزرگ دو ملت برشمرد و گفت: تبریز و ترابزون می‌توانند به محور توسعه روابط ایران و ترکیه تبدیل شوند و باید این فرصت را غنیمت بشماریم.

وی با تاکید بر اینکه روابط دو جانبه و منطقه‌ای تبریز و ترابزون برای هر دو طرف مفید و ارزشمند خواهد بود، گفت: همکاری علمی، بهداشتی، صنعتی و کشاورزی، از جمله مهمترین ظرفیت‌های آماده برای همکاری و توسعه روابط آذربایجان شرقی و ترابزون ترکیه است.

پورمحمدی، منطقه آزاد ارس را هم از جمله مناطق پرظرفیت برای سرمایه گذاری در این استان دانست و خاطر نشان کرد: سرمایه گذاران خوبی از کشورهای مختلف از جمله ترکیه در این منطقه آزاد تجاری و صنعتی حضور دارند و ریل گذاری و مشوق‌های لازم برای حضور سرمایه گذاران ترکیه‌ای فراهم شده است.

وی تقویت ارتباطات صنعتی میان صنایع بزرگ تبریز با شهرک صنعتی ترابوزان را از فرصت‌های پیش رو برای گسترش مراودات صنعتی و اقتصادی عنوان کرد و از «اسماعیل اوستااوغلو استاندار ترابزون» برای سفر به تبریز دعوت کرد./تسنیم

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.