گروه : اجتماعی
به گزارش همنوا، رضا جان فشان نوبری در گفتگویی، اظهار کرد: ساعتی پیش یک دستگاه تانکر سوخت ۳۰ هزار لیتری بنزین که در محل جایگاه طعمه حریق شده بود ،بدون صدمات جانی مهار شد.
وی افزود: این آتش سوزی در مخزن جایگاه رخ داده بود که به هنگام مشاهده این آتش سوزی، اقدامات مربوط به مهار نیز توسط افراد جایگاه انجام گرفته بود.
جان فشان ادامه داد: به دنبال شعله ور شدن این آتش سوزی و اطلاع به سازمان آتش نشانی تبریز، تیم های از سازمان آتش نشانی به محل حادثه اعزام و اقدام به اطفاء حریق کردند.
وی افزود: این تانکر سوخت که حامل ۳۰ هزار لیتر بنزین بود، بر اثر جاری شدن آن در سطح جایگاه و شیب محل، موجب تشدید آتش سوزی و سرایت به سمت جایگاه می شد که اقدامات موثری برای پیشگیری به انجام رسید.
جان فشان تصریح کرد: عملیات ایمنی و پیشگیری از این حادثه با تقسیم بندی گروهی عملیاتی و استقرار در محل جایگاه سوخت ادامه و گروه هایی نیز به اجرای عملیات مهار این حادثه پرداختند که پس از دقایقی تلاش مداوم موفق به مهار و اطفاء کامل حریق شد.
سرپرست سازمان آتش نشانی تبریز یادآور شد: این حادثه با اقدام موثر نیروهای اعزامی، بدون صدمات جانی جدی خاتمه یافت و هم اکنون نیروهای آتش نشانی در محل حادثه در حال اجرای عملیات ایمن سازی هستند.
وی افزود: در این آتش سوزی قسمتی از محل تخلیه بنزین جایگاه و یک دستگاه خودرو تاکسی و قسمتی ترموکینگ ( تریلی یخچال دار) دچار خسارات شد.
https://hamnava.ir/News/Code/2804442
0 دیدگاه تایید شده