گروه : آرشیو

به گزارش همنوا به نقل از فارس سعید شجاعی امروز با تاکید بر اینکه اراسموس پلاس برنامه بورس آموزشی است که با هدف سازمان دهی تبادل دانشجو و استاد بین دانشگاهها و مؤسسات آموزش عالی در نقاط مختلف جهان راه اندازی شده است، اظهار داشت: در این طرح حمایتی، همکاریهای متقابل علمی و بینالمللی، تبادل استاد و دانشجو با دانشگاههای منطقه، فرصتهای مطالعاتی دانشجویان، سفرهای اعضای هیات علمی و برگزاری دورههای آموزشی با دانشگاههای معتبر در دستور کار قرار گرفته است.
وی در ادامه با اشاره به مزایای طرح حمایتی اراسموس پلاس برای دانشجویان گفت: دانشجویان در این طرح، ضمن حضور در بازههای زمانی تعریف شده در کشور ترکیه و در دانشگاه هدف مهارتهای ارتباطی، زبانی و بین فرهنگی و همینطور توانمندیهای علمی خویش را تقویت نموده و با تقویت مهارتهای لازم با موفقیت و پرتوان وارد بازار کار آینده شده و در مورد آینده شغلی خود تصمیمگیری خواهند کرد.
مدیر همکاریهای علمی و بینالمللی دانشگاه تبریز با تاکید بر اینکه در گام اول این برنامه همکاری دانشگاه تبریز با دانشگاههای آیدین استانبول، قاضی استانبول، سیواس جمهوریت ترکیه، دانشگاه فنی ییلدیز، استانبول و اردهان توسعه می باید، افزود: در مرحله اول این تفاهمنامه دانشجویان و اعضای هیات علمی رشته های اقتصاد، مدیریت، علوم سیاسی، مهندسی برق الکترونیک و مدیریت ورزشی و نیز رشتههای علوم پایه تحت پوشش این طرح قرار گرفته و از حمایتهای مالی برخوردار خواهند شد.
وی در بخش دیگر سخنان خود با اشاره به مزایای این طرح برای دانشجویان و اساتید افزود: تبادل دانشجویان ممتاز منتخب و مسلط به زبان انگلیسی حداکثر به مدت 12 ماه با ارائه کمک مالی ماهانه حدود 400 یورو به اجرا درمیآید و این دانشجویان شهریه نخواهند پرداخت.
به گفته شجاعی در بخش اساتید نیز اساتید تمام وقت مسلط به زبان انگلیسی حداکثر با ارائه کمک مالی حدود 140 یورو برای دوهفته شروع و تا سقف یکصد نفر استاد مبادله شده و در صورت تامین مالی به ازای هر نفر استاد کمک هزینه اضافی پرداخت خواهد شد.
مدیر همکاریهای علمی و بینالمللی دانشگاه تبریز اضافه کرد: در هر دو نوع تبادل مسوولیت تهیه مسکن مناسب به عهده دانشگاه میزبان خواهد بود و به هر دو نوع تبادل هزینه سفر نیز بر اساس میزان مسافت پرداخت خواهد شد.
شجاعی با تاکید بر اینکه این تفاهمنامه ها تا سال 2020 معتبر دارد، تصریح کرد: دانشگاه تبریز هم اکنون با بیش از 45 دانشگاه مختلف کشور ترکیه تفاهم نامه همکاری علمی، آموزشی و پژوهش دارد که از جمله این دانشگاهها میتوان به دانشگاه آتاتورک، فنی ارزروم، ماردین آتوکلو، آغری ابراهیم چیمن، فنی استانبول، آنکارا، جلال بایر، ساکاریا، کافکاس و بیکنت، ... اشاره کرد و افزود: اخیرا دانشگاه تبریز از سوی سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی به عنوان دبیرخانه دائمی گفتوگوهای فرهنگی ایران ترکیه نیز انتخاب شده است که فعالیتهای متنوعی در زمینه برگزاری نشستهای تخصصی در حوزه تاریخ، دین ، ادبیات و همکاریهای مشترک در حوزههای علوم انسانی را در دستور کار قرار خواهد داد.
وی در خاتمه توسعه همکاری های بین المللی را از جمله راهبردهای کلان این دانشگاه برشمرد و گفت: هم اکنون دانشگاه تبریز در عرصه بین المللی فعال بوده و با دانشگاههای کشورهای مختلف جهان از جمله فرانسه، ایتالیا، آلمان، ترکیه، اذربایجان، روسیه، قبرس، استرالیا و... قرارداد و تفاهمنامه همکاری امضاء نموده و در اتحادیههای بزرگ بینالمللی از جمله اتحادیه دانشگاههای جهان (IAU)، اتحادیه دانشگاههای بینالمللی (IUC) و اتحادیه دانشگاههای منطقه قفقاز(KUNIB) و آژانس دانشگاههای فرانسوی زبان، AUF حضوری فعال دارد.
گزارش فارس حاکی است، دانشگاه تبریز در سال ۱۳۲۶ با تاسیس دو دانشکده ادبیات و پزشکی فعالیت خود را آغاز نمود و در حال حاضر با داشتن بیش از ۲۱ دانشکده، چندین پژوهشکده و گروه پژوهشی، قطب علمی، ۸۰۰ نفر عضو هیات علمی و بیش از 24 هزار نفر دانشجو و ... به عنوان یکی از دانشگاه های جامع و برتر کشور مطرح است.
https://hamnava.ir/News/Code/15066
0 دیدگاه تایید شده