×

منوی اصلی

اخبار ویژه

امروز : سه شنبه 4 مهر 1402  .::.   برابر با : Tuesday 26 September 2023  .::.  اخبار منتشر شده : 23942 خبر
اراسموس پلاس در دانشگاه تبریز توسعه می یابد

به گزارش همنوا به نقل از فارس سعید شجاعی امروز با تاکید بر اینکه اراسموس پلاس برنامه بورس آموزشی است که با هدف سازمان دهی تبادل دانشجو و استاد بین دانشگاه‌ها و مؤسسات آموزش عالی در نقاط مختلف جهان راه اندازی شده است، اظهار داشت: در این طرح حمایتی، همکاری‌های متقابل علمی و بین‌المللی، تبادل استاد و دانشجو با دانشگاه‌های منطقه، فرصت‌های مطالعاتی دانشجویان، سفرهای اعضای هیات علمی  و برگزاری دوره‌های آموزشی با دانشگاه‌های معتبر در دستور کار قرار گرفته است.

وی در ادامه با اشاره به مزایای طرح حمایتی اراسموس پلاس برای دانشجویان گفت: دانشجویان در این طرح، ضمن حضور در بازه‌های زمانی تعریف شده در کشور ترکیه و در دانشگاه هدف مهارت‌های ارتباطی، زبانی و بین فرهنگی و همینطور توانمندی‌های علمی  خویش را تقویت نموده و با تقویت مهارت‌های لازم با موفقیت و پرتوان وارد بازار کار آینده شده و در مورد آینده شغلی خود تصمیم‌گیری خواهند کرد.

مدیر همکاری‌های علمی و بین‌المللی دانشگاه تبریز با تاکید بر اینکه در گام اول این برنامه همکاری دانشگاه تبریز با دانشگاه‌های آیدین استانبول، قاضی استانبول، سیواس جمهوریت ترکیه، دانشگاه فنی ییلدیز، استانبول و اردهان توسعه می باید، افزود: در مرحله اول این تفاهم‌نامه دانشجویان و اعضای هیات علمی رشته های اقتصاد، مدیریت، علوم سیاسی، مهندسی برق الکترونیک و مدیریت ورزشی و نیز رشته‌های علوم پایه تحت پوشش این طرح قرار گرفته و از حمایت‌های مالی برخوردار خواهند شد.

وی در بخش دیگر سخنان خود با اشاره به مزایای این طرح برای دانشجویان و اساتید افزود: تبادل دانشجویان ممتاز منتخب و مسلط به زبان انگلیسی  حداکثر به مدت 12 ماه با ارائه کمک مالی ماهانه حدود 400 یورو به اجرا درمی‌آید و این دانشجویان شهریه نخواهند پرداخت.

به گفته شجاعی در بخش اساتید نیز اساتید تمام وقت مسلط به زبان انگلیسی حداکثر با ارائه کمک مالی حدود  140 یورو برای دوهفته  شروع و تا سقف یکصد نفر استاد مبادله شده و در صورت تامین مالی به ازای هر نفر استاد کمک هزینه اضافی پرداخت خواهد شد.

مدیر همکاری‌های علمی و بین‌المللی دانشگاه تبریز اضافه کرد: در هر دو نوع تبادل مسوولیت تهیه مسکن مناسب به عهده دانشگاه میزبان خواهد بود و به هر دو نوع تبادل هزینه سفر نیز بر اساس میزان مسافت پرداخت خواهد شد.

شجاعی با تاکید بر اینکه این تفاهم‌نامه ها تا سال 2020 معتبر دارد، تصریح کرد: دانشگاه تبریز هم اکنون با بیش از 45 دانشگاه مختلف کشور ترکیه تفاهم نامه همکاری علمی، آموزشی و پژوهش دارد که از جمله این دانشگاه‌ها می‌توان به دانشگاه آتاتورک، فنی ارزروم،  ماردین آتوکلو، آغری ابراهیم چیمن، فنی استانبول، آنکارا، جلال بایر، ساکاریا، کافکاس و بیکنت،  ... اشاره کرد و افزود: اخیرا دانشگاه تبریز از سوی سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی به عنوان دبیرخانه دائمی گفت‌وگوهای فرهنگی ایران ترکیه نیز انتخاب شده است که فعالیت‌های متنوعی در زمینه برگزاری نشست‌های تخصصی در حوزه تاریخ، دین ، ادبیات و همکاری‌های مشترک در حوزه‌های علوم انسانی  را در دستور کار قرار خواهد داد.

وی در خاتمه توسعه همکاری های بین المللی را از جمله راهبردهای کلان این دانشگاه برشمرد و گفت: هم اکنون دانشگاه تبریز در عرصه بین المللی فعال بوده و با دانشگاه‌های کشورهای مختلف جهان از جمله فرانسه، ایتالیا، آلمان، ترکیه، اذربایجان، روسیه، قبرس، استرالیا و... قرارداد و تفاهم‌نامه همکاری امضاء نموده و در اتحادیه‌های بزرگ بین‌المللی از جمله اتحادیه دانشگاه‌های جهان (IAU)، اتحادیه دانشگاه‌های بین‌المللی (IUC) و اتحادیه دانشگاه‌های منطقه قفقاز(KUNIB) و آژانس دانشگاه‌های فرانسوی زبان،  AUF حضوری فعال دارد.

گزارش فارس حاکی است، دانشگاه تبریز در سال ۱۳۲۶ با تاسیس دو دانشکده ادبیات و پزشکی فعالیت خود را آغاز نمود و در حال حاضر با داشتن بیش از ۲۱ دانشکده، چندین پژوهشکده و گروه پژوهشی، قطب علمی، ۸۰۰ نفر عضو هیات علمی و بیش از 24 هزار  نفر دانشجو و ... به عنوان یکی از دانشگاه های جامع و برتر کشور مطرح است.

برچسب ها :

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.