×

منوی اصلی

اخبار ویژه

امروز : یکشنبه 6 فروردین 1402  .::.   برابر با : Sunday 26 March 2023  .::.  اخبار منتشر شده : 20987 خبر
3200 خانوار تبریز باید جا به جا شوند

به گزارش همنوا، محمد عزتی ظهر امروز در نشست تخصصی آسیب‌شناسی توسعه شهری تبریز اظهار داشت: ۴۵ درصد از جمعیت ایران در ۱۸ کلان‌شهر کشور زندگی می‌کنند که روش مدیریت در این شهرها در حد شهرهای ۱۰ هزار نفری است.

وی با اشاره به طرح‌های توسعه شهری ایران در سال‌های گذشته خاطرنشان کرد: طرح‌های توسعه شهری در ایران به سه دوره قاجار، تجددطلبی و دوره شتابان تقسیم می‌شود و از زمان قاجار تا به امروز اجرایی شده است.

عزتی افزود: ۲۴ هزار هکتار محدوده شهر تبریز است که تنها ۱۴ هزار هکتار آن محدوده شهری است و مابقی فرودگاه و ترمینال و ورزشگاه یادگار امام (ره) و کاربری‌های مشابه را شامل می‌شود.

معاون شهرسازی و معماری شهردار تبریز با اشاره به کمبود کاربری‌های عمومی در ۶۳ هکتار از بافت ناکارآمد تبریز تصریح کرد: سه هزار و ۲۰۰ خانوار در منطقه‌ای از شمال تبریز زندگی می‌کنند که باید جابه‌جا شوند و هیچ روش بازآفرینی در این خصوص ارائه نشده است.

 

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.