×

منوی اصلی

اخبار ویژه

امروز : جمعه 29 فروردین 1404  .::.   برابر با : Friday 18 April 2025  .::.  اخبار منتشر شده : 26742 خبر
۶۹۰ زندانی جرایم غیرعمد چشم انتظار گلریزان است

به گزارش همنوا، رسول تقی‌پور در گفتگو با خبرنگاران اظهارکرد: بیست و دومین جشن گلریزان  تبریز در تالار پتروشیمی و با حضور اقشار مختلف، خیران و نیز امام جمعه تبریز، استاندار آذربایجان شرقی، رئیس کل دادگستری، رئیس مجمع نمایندگان استان، دادستان آذربایجان شرقی و سایر مسئولان برگزار شد.

وی اظهار کرد: در این جشن کمترین مبلغ ۱۰ هزار تومان و بیشترین مبلغ چهار میلیارد تومان برای آزادی زندانیان غیرعمد اهدا شد.

وی با بیان اینکه هم‌اکنون تعداد ۶۹۰ نفر از زندانیان جرایم غیرعمد آذربایجان شرقی چشم انتظار کمک و مساعدت‌های مالی مردم برای آزادی هستند، میزان بدهی این تعداد از زندانیان را یک هزار و ۵۰۰ میلیارد تومان اعلام کرد و افزود: در صورت تامین ۴۰ میلیارد تومان، زمینه آزادی این تعداد از زندانیان فراهم می‌شود.

تقی پور از آزادی تعداد ۶۷۰ نفر از زندانیان جرایم غیرعمد آذربایجان شرقی در سال گذشته خبر داد و گفت: بدهی این افراد بالغ بر یک هزار و ۲۰۰ میلیارد تومان بود که ستاد دیه استان ۵۸ میلیارد تومان برای آزادی این تعداد پرداخت کرده است.

برچسب ها :

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.