×

منوی اصلی

اخبار ویژه

امروز : پنجشنبه 25 تیر 1405  .::.   برابر با : Thursday 16 July 2026  .::.  اخبار منتشر شده : 28073 خبر
۴ سانحه رانندگی در آذربایجان شرقی با ۲۰ مصدوم

به گزارش همنوا، وحید شادی نیا در گفتگو با خبرنگاران افزود: تصادف اول در تاریخ ۱ مرداد ساعت ۲۲:۲۸ بین دو خودروی پژو پرشیا و ساینا در مسیر دیزل‌آباد تبریز رخ داد که طی آن پنج نفر شامل سه مرد ۱۳، ۴۱ و ۶۶ ساله و دو زن ۱۳ و ۳۲ ساله مصدوم شدند. از این تعداد، سه نفر به بیمارستان امام رضا(ع) و دو نفر دیگر به بیمارستان الغدیر تبریز منتقل شدند.

وی ادامه داد: سانحه دوم نیز در تاریخ ۱ مرداد ساعت ۲۰:۲۲ در اثر برخورد دو دستگاه پژو ۴۰۵ با یک خودروی آردی در اتوبان سهند – تبریز به وقوع پیوست. در این حادثه پنج نفر شامل دو مرد ۵۶ و ۶۲ ساله و سه زن ۲۳، ۶۱ و ۷۴ ساله مصدوم شدند و همگی به بیمارستان امام رضا(ع) تبریز منتقل گردیدند.

وی افزود: حادثه سوم مربوط به واژگونی یک دستگاه پژو پارس در جاده عجب‌شیر به بناب، ورودی خضرلو بود که در تاریخ ۲ مرداد ساعت ۱۵:۱۷ رخ داد. در این سانحه پنج مرد بین ۱۵ تا ۳۰ ساله مصدوم و به بیمارستان امام خمینی(ره) بناب اعزام شدند.

شادی نیا بیان کرد: سانحه چهارم نیز در تاریخ ۲ مرداد ساعت ۱۶:۴۷ در جاده لیقوان – اسپراخون و در اثر برخورد پژو با وانت نیسان به وقوع پیوست. در این حادثه پنج نفر شامل دو زن ۶ و ۲۷ ساله و سه مرد ۳۰، ۳۵ و ۷۳ ساله مصدوم شدند که همگی به بیمارستان امام رضا(ع) تبریز انتقال یافتند.

برچسب ها :

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.