گروه : اجتماعی
سید کریم ابراهیم زاده با بیان اینکه نقده از قطبهای مهم تولید گوشت مرغ در استان به شمار میرود افزود: پیش بینی میشود با این میزان جوجه ریزی حدود ۸۰۰ تن گوشت مرغ از اواسط مردادماه به تدریج روانه بازار مصرف شود.
وی با بیان اینکه این میزان جوجه ریزی در تعداد ۱۶ واحد پرورش مرغ گوشتی شهرستان انجام گرفته است تاکید کرد: علاوه بر تأمین گوشت مرغ موردنیاز داخلی، گوشت مازاد تولیدی شهرستان در سطح بازار استان نیز عرضه میشود.
کریم زاده افزود: شهرستان نقده دارای ۷۸ واحد پرورش مرغ گوشتی با ظرفیت یک میلیون و ۶۰۰ قطعه در هر دوره پرورش است که یکی از قطبهای صنعت مرغداری استان به شمار میرود.
https://hamnava.ir/News/Code/1244566
0 دیدگاه تایید شده