×

منوی اصلی

اخبار ویژه

امروز : دوشنبه 4 فروردین 1404  .::.   برابر با : Monday 24 March 2025  .::.  اخبار منتشر شده : 26683 خبر
کمبود شکر در تبریز

به گزارش هم نوا به نقل از همشهری آنلاین،  از چند روز قبل و به دنبال افزایش دما، عرضه شکر با محدودیت‌هایی در بازار تبریز و شهرهای بزرگ استان مواجه شده و به گفته شهروندان شکربا نرخ مصوب دولتی  در فروشگاه های بزرگ کمیاب است.

عرضه شکر در بازار سیاه

محمد سلامی از مدیران فروشگاه های زنجیره ای در تبریز می‌­گوید: روند عرضه شکر در این فروشگاه و در مجموعه توزیع ثابت بوده و کمبودی در عرضه شکر به قیمت دولتی نداشته ایم.

وی ادامه می‌­دهد:در روزهای اخیر افزایش تقاضا برای شکر وجود داشته که موجب می‌شود تا ساعت14 شکر دولتی تمام شود و مشتری‌ها دست خالی برگردند.

اما هادی قویدل، فروشنده موادغذایی در دارایی تبریز است که از وفور شکر آزاد خبرداده و می‌­گوید: شکر آزاد به قیمت 11 هزار تومان موجود است و هیچ محدودیتی نداریم.

وی بیان می­‌کند:شکر دولتی تنها در فروشگاه های بزرگ توزیع می شود و به دارایی نمی‌رسد و محل تامین شکر ما هم از توزیع کنندگان بزرگ مواد غذایی است.

این فروشنده خاطرنشان می کند: تقاضا برای شکر با توجه به گرمی هوا و استفاده از آن در شربت بیشتر شده و در روزهای اخیر تا 20 درصد افزایش تقاضا داشته ایم.

تداوم بازرسی ها از روند عرضه کالاهای اساسی

رئیس سازمان صمت آذربایجان شرقی از تداوم نظارت‌ها خبرداده و بیان می­‌کند: روند نظارتی بر عرضه کالا توسط معاونت بازرسی و با هماهنگی اداره کل تعزیرات ادامه دارد.

حبیب امین زاده خاطر نشان می­‌کند: گزارش‌های مردمی از ارکان نظارتی ما بوده و از مردم هم می خواهیم کنار بازرسان ما باشند.

وی تصریح می‌­کند: عرضه شکر در بسته های 5 و 10 کیلویی همچنین 900 گرمی صورت می­‌گیرد.

ضرورت نظارت بیشتر در بازار

استاندار آذربایجان شرقی در این زمینه یادآور می‌­شود:براساس اعلام سازمان صنعت، معدن و تجارت استان هیچ مشکلی در تامین کالاهای اساسی از جمله روغن، قند، شکر، برنج و آرد در استان وجود ندارد.

محمد رضا پور محمدی  نسبت به نظارت‌های دقیق بر وضعیت بازار تاکید کرد و می­‌گوید: بیشترین گلایه‌ها نسبت به نظارت‌ها و بازدیدها بوده و باید میزان بازرسی‌ها و بازدیدها افزایش یابد.

وی ادامه می‌­دهد: نظارت بر توزیع کالاها و خدمات اصلی‌ترین مساله است و باید از رفتارهای سلیقه‌ای در این زمینه پرهیز شود.

برچسب ها :

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.