×

منوی اصلی

اخبار ویژه

امروز : پنجشنبه 25 تیر 1405  .::.   برابر با : Thursday 16 July 2026  .::.  اخبار منتشر شده : 28073 خبر
پلیس اهر 18 اصنافی متخلف را پلمپ کرد

به گزارش همنوا به نقل از اخبار اهر، حسین عبدی امروز در گفت‌و‌گو با خبرنگاران اظهار کرد: در ادامه اجراي طرح نظارت  بر اماکن عمومي، ماموران اداره نظارت بر اماکن عمومي اين شهرستان به همراه نمايندگان اتحاديه‌هاي صنفي، نظارت بر فعاليت صنوف را در سطح شهرستان اهر در دستور کار خود قرار داده و از واحد صنفی بازديد کردند.
وی افزود: در اجراي اين طرح طي هفته جاري از تعداد 72 واحد صنفي بازديد به عمل آمد که تعداد 18 واحد صنفي متخلف اعم از (سمساري، خواربار،کافه خانه و دفتر مشاوره ازدواج) به علت عدم رعايت قوانين صنفي و عدم توجه به اخطارهایی داده شده پلمب شد و متصديان واحدهاي صنفي متخلف با تشکيل پرونده مقدماتي براي سير مراحل قانوني به دستگاه قضایی معرفي شدند.
فرمانده انتظامي شهرستان اهر با اعلام تداوم و تشديد اين طرح ها و اقدامات كنترل و نظارت پليس گفت: با صنوف و افرادي که شئونات اسلامي را رعايت نکنند نيز برخورد قانوني خواهد شد و از عموم شهروندان خواست در صورت مشاهده هرگونه تخلف صنفی، موضوع را به مركز فوريت‌های پليسی 110 اطلاع دهند.

برچسب ها :

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.