×

منوی اصلی

اخبار ویژه

امروز : پنجشنبه 25 تیر 1405  .::.   برابر با : Thursday 16 July 2026  .::.  اخبار منتشر شده : 28073 خبر
واکسیناسیون یک هزار قلاده سگ در ملکان علیه بیماری هاری

رئیس اداره دامپزشکی ملکان با بیان اینکه این اداره، واکسیناسیون سگ‌ها را در برابر بیماری هاری همه ساله انجام می‌دهد، گفت: امسال تاکنون یک هزار قلاده سگ در این شهرستان علیه این بیماری واکسینه شدند.

به گزارش همنوا، امیر کاظمیان در جمع خبرنگاران اظهار کرد: بیماری هاری یک بیماری ویروسی بسیار خطرناک و مشترک بین انسان و سگ و سایر حیوانات گوشت‌خوار بوده و تنها راه پیشگیری از این بیماری واکسیناسیون است.

وی با بیان اینکه این بیماری قابل درمان نبوده و اگر انسان و هر حیوانی به این بیماری مبتلا شود مرگ حتمی است، گفت: نخستین کار پس از حیوان گزیدگی از جمله سگ، گربه، روباه، گرگ و غیره، شستشو و ضد عفونی محل زخم و واکسیناسیون ضد هاری است.

کاظمیان خاطرنشان کرد : واکسیناسیون سگ هایی که صاحب دارند الزامی است بر این اساس اداره دامپزشکی ملکان به طور رایگان سگ های دارای صاحب را واکسینه کرده و برای واکسیناسیون سگ های بدون صاحب نیز به شرط اینکه جمع آوری و در یک محل نگهداری شوند اعلام آمادگی می‌کند.

وی گفت: از ابتدای سال تعداد چهار مورد هاری در شهرستان گزارش شده که هر چهار مورد مثبت بوده و هر چهار مورد بعد از نمونه برداری به صورت بهداشتی معدوم سازی شده است.

وی به افرادی که با این حیوانات سر و کار دارند یا نگهداری می کنند توصیه کرد به طور حتم واکسیناسیون هاری را انجام دهند و نکات ایمنی و بهداشتی را رعایت کنند.

برچسب ها :

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.