×

منوی اصلی

اخبار ویژه

امروز : یکشنبه 29 تیر 1404  .::.   برابر با : Sunday 20 July 2025  .::.  اخبار منتشر شده : 27060 خبر
هنوز باید واکسن بزنیم؟

معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی اهواز با بیان اینکه هنوز کرونا ریشه‌کن نشده است، گفت: تا زمان لغو نشدن دستورالعمل‌های قبلی وزارت بهداشت، همچنان واکسیناسیون کرونا انجام می‌شود.
 دکتر پژمان بختیاری‌نیا در گفت‌وگو با ایسنا، با اشاره به اعلام سازمان جهانی بهداشت مبنی بر خروج وضعیت کرونا از حالت اضطراری اظهار کرد: این موضوع به معنی پایان کرونا نیست و در حال حاضر همچنان روزانه مواردی از ابتلا، بستری‌ها و فوتی‌ها بر اثر کرونا اعلام می‌شود و هنوز کرونا ریشه‌کن نشده است.
یا اعلامی مبنی بر خاتمه اقدامات کنترلی کرونا ابلاغ نکرده است.
 
 بختیاری‌نیا با تاکید بر لزوم تداوم واکسیناسیون علیه کرونا عنوان کرد: توصیه می‌شود افرادی که دارای بیماری زمینه‌ای هستند و گروه سنی بالای ۶۰ سال و کلیه افراد بالای ۱۸ سالی که بیش از شش ماه از تزریق آخرین دوز واکسن آن‌ها گذاشته است حتما برای دریافت دوز یادآور مراجعه کنند. ۱۲ تا ۱۸ ساله‌ها به ویژه افراد پرخطر و دارای بیماری زمینه‌ای که شش ماه از تزریق آخرین دوز واکسن‌شان گذشته است نیز باید نوبت سوم واکسن را تزریق کنند.
 
وی با بیان اینکه پوشش واکسیناسیون نوبت سوم و چهارم در استان خوزستان مطلوب نیست، گفت: واکسیناسیون به منظور ایمنی فرد در برابر بیماری و همچنین ایمنی جمعی در برابر ابتلا به بیماری انجام می‌شود بنابراین تا زمان لغو نشدن دستورالعمل‌های قبلی وزارت بهداشت، همچنان واکسیناسیون کرونا انجام می‌شود و فعلا هیچ گونه دستورالعملی برای توقف واکسیناسیون وجود ندارد.
 
معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز عنوان کرد: بر اساس اعلام وزارت بهداشت، میزان رعایت پروتکل‌های بهداشتی در جامعه، حدود ۳۳ درصد است که عملا در پیشگیری از ابتلا به بیماری تاثیر زیادی ندارد.
 
 وی گفت: اگر فرض کنیم وزارت بهداشت هم برنامه‌ها در زمینه کنترل کرونا را لغو کند، کرونا به بیماری آندمیک مانند آنفلوآنزای فصلی تبدیل می‌شود و ممکن است در مواقعی از سال شاهد موجی از این بیماری باشیم و در شرایط وقوع موج‌ها باید بیشتر حواس‌مان جمع باشد؛ هر چند رفتار این ویروس چندان قابل پیش‌بینی نیست.
 

برچسب ها : ,

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.