گروه : آرشیو

به گزارش همنوا به نقل از ایرنا، 'ژانگ جان' (zhang jun) تصریح کرد : عرصه اقتصادی از جمله قلمروهای مهم روابط بین کشورها از جمله بین چین و ایران است و تهران و پکن در این زمینه دو شریک تجاری بزرگ و قابل اعتماد یکدیگر هستند.
وی خاطر نشان کرد چین از طریق سازمان ها و نهادهای مختلف می کوشد تا روابط با ایران را گسترش دهد و در این راه از بخش خصوصی نیز کمک گرفته است.
معاون وزیر امور خارجه چین با اشاره به برخی از فشارها بر ایران تاکید کرد چین تلاش زیادی می کند تا شرکت های این کشور در بازار ایران حضوری فعال مانند گذشته داشته باشند.
او اقتصاد و تجارت را پیوند دهنده روابط چین با ایران و دیگر اعضای جامعه بین المللی دانست و گفت که ما می خواهیم محیطی بسیار مطلوب برای تجارت با کشورهای دیگر فراهم کنیم.
'ژانگ' تشویق شرکت های چینی به حضور در ایران و سرمایه گذاری در آن کشور را از جمله برنامه های راهبردی کشورش برای توسعه و تقویت روابط با ایران عنوان کرد.
دستیار وزیر خارجه چین با اشاره به اهمیت مبادلات نیروی انسانی میان چین و ایران گفت: دو کشور از دوستان قدیمی هستند و ایجاد محیط مطلوب برای تجارت و اقتصاد برای چین اهمیت زیادی دارد در همین راستا چین می خواهد با دفاع از تهران، شرکت هایش را برای فعالیت قوی در ایران ترغیب کند.
او تصریح کرد که چین و ایران و ملت های دو کشور باید با یکدیگر همکاری داشته و تعاملات و تبادلات را تعمیق کنند.
معاون وزیر امور خارجه چین در بخش دیگری از سخنانش با اشاره به اهمیت ایران در برنامه راه ابریشم نوین چین تصریح کرد: دولت های دو کشور و شرکت های دو طرف در این زمینه در ارتباط نزدیک هستند و با یکدیگر فعالیت می کنند.
ژانگ تاکید کرد: از دیرباز دو کشور در راه ابریشم همکاری های تاریخی داشته اند و این مناسبات در فصل نوین راه ابریشم نیز ادامه خواهد یافت.
به گفته وی چین دارای روابط بسیار عالی، سالم، گسترده و با ثبات با ایران بخصوص در عرصه های اقتصادی است و می خواهیم این مناسبات باز هم گسترش یابد.
https://hamnava.ir/News/Code/12970
0 دیدگاه تایید شده