گروه : ورزشی

از بهترین های کاتای ایران در دهه ۷۰ بوده و نزدیک ۱۵ سال است بعنوان مربی در کشور کویت حضور دارد، مربی آذربایجانی و قهرمان سازی که با افتخارات زیادی از جمله
۱۹۹۶ الی ۲۰۰۱ قهرمان کاتای انفرادی کشور
۱۹۹۶ الی ۲۰۰۰ قهرمان کاتای تیمی کشور
۱۹۹۲ الی ۱۹۹۵ قهرمان کاتای انفرادی و تیمی جوانان کشور
۱۹۹۶ چهارم کاتای تیمی مسابقات جهانی آفریقای جنوبی
۱۹۹۷ نائب قهرمان کاتای تیمی آسیا
۲۰۰۲ الی ۲۰۰۵ مربی باشکاه العین و مربی تیم ملی جوانان امارات
۱۹۹۹الی ۲۰۰۰ کمک مربی تیمی ملی کاتای کشور در مسابقات بلغارستان و جهانی ماکائو
۱۹۹۴ الی ۱۹۹۹ مربی تیم کاتای آذربایجان شرقی
۲۰۰۷ الی ۲۰۱۳ مربی باشگاه الفحیحیل کویت
۲۰۱۳ الی ۲۰۱۵ مربی باشگاه الشباب کویت
فصل۲۰۱۳ الی ۲۰۱۴ مقام دوم لیگ کویت
فصل ۲۰۱۳ الی ۲۰۱۴ مقام اول لیگ باشگاههای کویت
۲۰۱۶ تا به امروز مربی باشگاه الکویت
مایه غرور و افتخار ایران و استان بوده است
داداشی در مقایسه ورزش کاراته کویت و ایران به تفاوت بسیار زیاد آن اشاره کرد بصورتی که بازیکن های ۱۸ سال به بالا حتما قرارداد سالیانه داشته و نسبت به سطح حرفه ای بودنشان مبلغ ۲۵۰/۳۵۰/۵۰۰ دینار به مدت ۹ ماه حقوق میگیرند همچنین بازیکن های زیر ۱۶ سال در پایان فصل به تعداد مدالهایشان جوایز نقدی دریافت میکنند در حالی که بازیکنان ما در ایران چنین شرایطی را در رویاهای شیرین هم تجربه نخواهند کرد و تمام هزینه ها به عهده خود وخانوادشان میباشد.
سازمان لیگ کویت در منطقه خلیج فارس با برنامه ریزی بی نقص بطوری که هیچ مسابقه ای را حتی در زمان کرونا بعد از اعلام کنسل نکرده از بهترینها میباشد و کمیته ملی المپیک با هماهنگی تربیت بدنی کویت برای تمامی مربیان و بازیکنان چه در سطح ملی و چه در سطح باشگاهی واکسن کرونا را تهیه کرده تا بازیکنان را برای المپیک و لیگ های جهانی آماده نگه دارند.
داداشی از اینکه کاراته استان طول سالهای اخیر بخصوص در بخش کومیته با افت بسیار شدید و عدم توانایی مدیریت مربیان برای قهرمان پروری در سطح ملی روبرو شده اظهار داشت که چه بر سر کاراته پر افتخار و قدرتمند سه دهه ۶۰ ،۷۰ و ۸۰ استان آمده است که در اوایل سال ۱۴۰۰ به جز چند نفر کاتا رو ، هیچ نماینده ای برای حضور در رده های مختلف تیم های ملی نداریم؟ در حالی که آذربایجان شرقی از بهترین و پر افتخارترین استانهای قهرمان ساز همیشه در صدر کاراته ایران، زبان زد عام و خاص بود. بی رودربایستی تمامی شکست ها و عدم حصول نتیجه مطلوب به حضور مدیرانی ناتوان در راس هیات کاراته برمیگردد که نتوانسته اند جایگاه استان را در سطح کشور حفظ کنند و برنامه ای برای بهبود اوضاع نداشته اند که این عملکرد ضعیف،موجب شده کاراته استان به پایین ترین سطح خود در ۴۰ سال اخیر سقوط کند.
در واقع اگر خوشبینانه به موضوع نگاه کنیم و هیات کاراته استان صاحب مدیریت قوی از جنس کاراته با برنامه های منظم شود حداقل ۴ سال طول خواهد کشید تا قهرمانان استان بر روی ریل موفقیت به حرکت در آیند.
سید داوود داداشی مربی موفق باشگاه الکویت با اینکه حضور فیزیکی در ایران ندارد ولی همیشه اخبار و موفقیت های تیم ملی ایران را پیگیری کرده و آرزوی موفقیت برای جامعه کاراته استان در مجامع بین المللی را دارد.
https://hamnava.ir/News/Code/6665216
0 دیدگاه تایید شده