گروه : آرشیو

سال ۲۰۰۰ و تولد حضرت عیسی مسیح (ع) بهانهای شد برای مصاحبه با جناب اسقف در ندای آذربایجان که سردبیرش بودم و دیگر نیست.
این جمله او را بعد از ۱۸ سال هنوز به یادگار دارم: « آیا برای بشر هزاره سوم، چراغ قرمز معنایی خواهد داشت ؟! » تیتری که برای قسمت دوم مصاحبهاش برگزیدیم. و تیتر قسمت اول، این: «ما فرزندان مسیح هستیم». تنظیم هر دو مصاحبه با مرتضی کربلاییلو بود.
خلیفه نشان توپوزیان با چشمان آبی و موهای بور فرفری و چهرهای متبسم که بعد از آن مصاحبه هرجا همدیگر را دیدیم برایم به احترام آغوش گشود. روشنفکری دینی و اصالتا اهل جنوب لبنان که برادر شهید بود و خانوادهاش داغدار حمله صهیونیستها به لبنان . کسی که با قرآن آشنا بود و گفت که ابراهیم پدر همه ماست.
گپ بعد از مصاحبهمان تداعی این جمله ارل کامرون بازیگر نقش نجاشی در فیلم محمد رسول اللهِ عقاد بود که فاصله ما و شما چیزی به باریکی همین خط است. خدا بیامرزدش.
و حالا قرار گرفتن در آستانه حلول ۲۰۱۹ از میلاد پیامبر بزرگ الهی حضرت عیسی مسیح (ع) بهانهای شد برای یادی از این مرد و تبریک به هموطنان مسیحیمان برای تولد کلمهای از جانب خدا که عیسی پسر مریم عذرا بود و بشارت دهنده احمد که سلام خدا بر او و خاندان پاک او و پیامبران پیش از او باد.
https://hamnava.ir/News/Code/14046
0 دیدگاه تایید شده