×

منوی اصلی

اخبار ویژه

امروز : سه شنبه 5 فروردین 1404  .::.   برابر با : Tuesday 25 March 2025  .::.  اخبار منتشر شده : 26689 خبر
غذای حلال زمینه همکاری ایران و اندونزی است

به گزارش همنوا به نقل از ایسنا، اوکتاویان علیم‌الدین در حاشیه پنجمین جشنواره غذاهای اکو - جاده ابریشم در جمع خبرنگاران، اظهار کرد: اندونزی دارای صنعت غذایی حلال است و وقتی محصول و یا غذاهایی که از اندونزی به این کشور ارسال می‌شود، ایرانی‌ها اطمینان دارند که دارای گواهی حلال است می‌توانند آن را با آرامش خاطر مصرف کنند. وی افزود: اندونزی با ایران در زمینه تبادل مواد تشکیل‌دهنده انواع غذاها همکاری‌های نزدیک دارد و در این میان زعفران، عسل، زیتون و خرمای ایران در اندونزی معروف است. سفیر اندونزی در ایران، تصریح کرد: اندونزی با کشور ایران روابط حسنه داشته به‌عنوان مثال در روابط سیاسی رئیس‌جمهوری این کشور در سال ۲۰۱۶، به ایران سفر کرد و هم‌اکنون در زمینه‌های فرهنگی و امنیتی نیز با ایران روابط مناسبی داریم. اوکتاویان علیم‌الدین خاطرنشان کرد: در اجلاس D8 که در تهران برگزار خواهد شد می‌توان به‌صورت خلاصه بین کشورهای ایران و اندونزی مباحثی را مطرح کرد که به هر دو طرف سود برساند. به گزارش ایسنا، گروه D8 یا گروه هشت کشور مسلمان در حال توسعه که اندونزی، ایران، بنگلادش، پاکستان، ترکیه، مالزی، مصر و نیجریه در آن عضویت دارند، از جمله پیمان‌های منطقه‌ای است که به منظور ایجاد روابط مستحکم اقتصادی بین کشورهای در حال توسعه اسلامی و تقویت نفوذ این کشورها در بازارهای جهانی و برقراری گفت‌وگو با کشورهای صنعتی تشکیل شده است. همچنین سازمان همکاری اقتصادی موسوم به "اکو" یک سازمان اقتصادی منطقه‌ای است. سه کشور ایران، پاکستان و ترکیه در سال ۱۳۴۳ (۱۹۶۴) نخستین‌بار این سازمان را پایه‌ریزی کردند و پس از فروپاشی شوروی، در سال ۱۳۷۲ کشورهای افغانستان، جمهوری آذربایجان، قزاقستان، ترکمنستان، قرقیزستان، ازبکستان و تاجیکستان نیز به سازمان اکو پیوستند.

برچسب ها :

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.