×

منوی اصلی

اخبار ویژه

امروز : جمعه 18 آذر 1401  .::.   برابر با : Friday 9 December 2022  .::.  اخبار منتشر شده : 19916 خبر
علت بو و طعم آب شرب تبریز چیست؟ / کاهش کیفیت آب با کاهش آب پشت سدها!

به گزارش همنوا، محمد خانی در خصوص منشا طعم و بوی نامطبوع آب شرب در تبریز اظهار داشت: در این زمینه نظرات مختلفی مطرح می شد که در نهایت دیروز اکیپی متشکل از کارشناسان شرکت آب و فاضلاب، شرکت آب منطقه ای و  بهداشت برای بررسی علت این پدیده به سد شهید کاظمی در مسیر زرینه رود و بند نوروزلو میاندوآب اعزام شد. 

وی ادامه داد: دیروز ظهر نیز جلسه ای اضطراری در دفتر بحران استانداری آذربایجان شرقی با حضور نماینده شبکه بهداشت، مراجع امنیتی، شرکت آب منطقه ای، آبفا، دفتر بحران و دانشگاه علوم پزشکی  تبریز برگزار و با توجه به نتایج آزمایشات و گزارش اکیپ اعزامی، نشأت گرفتن طعم و بوی نامطبوع آب تبریز از بند نوروزلو در شهرستان میاندوآب محرز و مقرر شده اقدامات لازم از سوی شرکت آب منطقه ای در این زمینه انجام شود.

آب شرب تبریز بهداشتی و بدون مشکل است

مدیرعامل آبفای آذربایجان شرقی با تاکید بر اینکه با وجود تغییر بو و طعم آب شرب در برخی مناطق تبریز، مشکلی از نظر بهداشتی ندارد، گفت: به طور طبیعی وقتی حجم آب پشت سدها کاهش می یابد، به دلیل ته نشین شدن املاح در کف مخازن سدها، کیفیت آب آنها نیز پایین می آید و افزایش حجم آب و سردی هوا طبیعی ترین راهکار حل این مشکل است.

خانی تصریح کرد: هر چند شرکت آب منطقه ای ملزم به انجام اقدامات لازم برای رفع بو و طعم نامناسب آب انتقالی به تبریز شده اما باید توجه داشت که این اقدامات در بلند مدت مؤثر خواهد بود چرا که وضعیت فعلی آب تبریز نخستین تجربه از این نوع در کشور است و با وجود اینکه شرایط مشابه در برخی شهرهای دیگر نیز به وجود آمده اما به این شدت نبوده و به دلیل ایجاد این طعم و بو بر اثر عوامل بیولوژیکی، شرکت آب منطقه ای نیز مشاوری را برای بررسی راهکارهای این موضوع به کار گرفته است.

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.