×

منوی اصلی

اخبار ویژه

امروز : پنجشنبه 25 تیر 1405  .::.   برابر با : Thursday 16 July 2026  .::.  اخبار منتشر شده : 28073 خبر
طرح هادی ۹۱ روستای آذربایجان شرقی بازنگری می‌شود

به گزارش همنوا، به نقل از روابط عمومی بنیاد مسکن آذربایجان شرقی، حجت اله سروری  افزود: این طرح با هدف راه اندازی کسب و کارهای خانگی، ایجاد درآمد، اشتغال پایدار روستاییان و کاهش مهاجرت به شهرها در قالب طرح هادی روستایی و در روستاهایی که با محدودیت زمین مواجه نیستند، اجرا می شود.

وی اظهار کرد: در این طرح به جای صدور مجوز ۲۰۰ مترمربع برای ساخت و ساز روستائیان، مجوز ۵۰۰ مترمربع صادر می شود تا در کنار محل سکونت خود فضای کافی برای ایجاد درآمدزایی در اختیار داشته باشند.

مدیرکل بنیاد مسکن آذربایجان شرقی گفت: روستائیان می توانند در این محل برای راه اندازی کسب و کار در قالب ایجاد کارگاه تولیدی، قالی بافی، پخت نان سنتی روستایی، انبار علوفه، گلخانه و پرورش قارچ خوراکی، میوه خشک کنی، دامداری و سایر کاربری های مورد نیاز روستایی اقدام کنند.

سروری، همچنین خاطرنشان کرد: روستائیان می توانند علاوه بر تامین نیازهای خانواده و ساکنان روستا، محصولات و فرآورده های تولیدی خود را در بازارهای محلی نیز عرضه کنند.

وی اظهار کرد: هر چقدر از ایجاد مساکن معیشت محور در روستاها فاصله گرفته و فضای معیشتی لازم‌ برای آن ها فراهم نکنیم، مردم به سمت زندگی شهرنشینی سوق داده می شوند و در نتیجه میزان تولیدات دامی، کشاورزی و صنایع دستی روستامحور کاهش می یابد و اقتصاد جامعه متضرر می شود.

مدیرکل بنیاد مسکن آذربایجان شرقی با اشاره به بازنگری طرح هادی ۹۱ روستای این استان در سال جاری، گفت: پارسال نیز طرح هادی ۲۵۷ روستای استان بازنگری شده بود.

سروری، با بیان اینکه تاکنون طرح هادی یک هزار و ۱۵۹ روستای استان بازنگری شده است، افزود: موفقیت طرح‌های هادی در گرو همکاری مردم روستاها بوده و اجرای آن موجب بهره مندی خود روستاییان از مزایای اجرای این طرح می شود.

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.