×

منوی اصلی

اخبار ویژه

امروز : یکشنبه 28 بهمن 1403  .::.   برابر با : Sunday 16 February 2025  .::.  اخبار منتشر شده : 26564 خبر
دستگیری عاملان قطع غیرمجاز درختان در تالاب قره قشلاق بناب

 به گزارش پایگاه خبری هم نوا، صیاد لطفی در جمع خبرنگاران با اشاره به قطع اشجار در تالاب قره قشلاق بناب توسط افرادی سودجو اظهار کرد: با توجه به این‌که افرادی ناشناس در شب هنگام اقدام به قطع اشجار به‌ویژه درختان گز در تالاب قره قشلاق می‌کردند، از این رو موضوع در دستور کار یگان حفاظت این اداره قرار گرفت و با اجرای گشت‌های شبانه موفق شدند تعداد‌ی از عاملان را در حین قطع و انتقال درختان در داخل تالاب شناسایی و دستگیر کنند که پرونده آن‌ها جهت رسیدگی به مراجع قضایی ارسال شده است.
وی افزود: جریمه ضرر و زیان قطع غیرمجاز هر اصله درخت گز در تالاب قره قشلاق ۳۰ میلیون ریال است، از این رو عاملان قطع غیرمجاز اشجار در صورت تخلف مبلغ ۳۰ میلیون ریال به ازای هر اصله درخت خواهند پرداخت.
لطفی تأکید کرد: تالاب قره قشلاق بناب با ۲۲ هزار هکتار بزرگترین تالاب اقماری دریاچه ارومیه بوده و درختان گز موجود در این تالاب مانند سپری شهر بناب را از گزند ریزگرد‌های دریاچه ارومیه حفاظت می‌کنند.
لطفی گفت: از عموم جوامع محلی درخواست داریم در صورت مشاهده هرگونه قطع اشجار در منطقه حفاظت شده قره قشلاق مراتب را به‌صورت شبانه‌روزی به شماره تلفن ۳۷۷۴۴۳۷۸ اطلاع دهند.

برچسب ها :

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.