گروه : اجتماعی
به گزارش همنوا به نقل از اداره روابط عمومی و اموررسانه حفاظت محیط زیست آذربایجان شرقی ، عبدالله منصوری، رئیس اداره حفاظت محیط زیست شهرستان هشترود، از دستگیری یک گروه صیاد غیرمجاز در سد سهند خبر داد.
وی گفت: طی عملیات گشت و کنترل شبانهروزی یگان حفاظت محیط زیست، مأموران این یگان در یک گشت شبانه موفق به شناسایی و دستگیری گروهی از صیادان غیرمجاز در مخزن سد سهند شدند که اقدام به صید غیرمجاز کرده بودند.
منصوری افزود: در عملیات دیگری که در روزهای بعد انجام گرفت، مأموران با رصد دقیق محلهای تردد صیادان، موفق به کشف و جمعآوری تورهای پهنشده در داخل مخزن سد سهند شدند.
رئیس اداره محیط زیست هشترود در پایان تأکید کرد: تمامی ادوات و ابزار صید غیرمجاز جمعآوری و جهت سیر مراحل قانونی به مراجع ذیصلاح تحویل داده شد. با هرگونه صید غیرمجاز برخورد قانونی و قاطع صورت خواهد گرفت.
https://hamnava.ir/News/Code/1527366
0 دیدگاه تایید شده