
به گزارش همنوا، دکتر روحالله رشیدی در مراسم پایانی دومین جشنواره رسانهای و پژوهشی تبریز «تبریز ما» با بیان این مطللب اظهار کرد: ما هنوز به بلوغ مشارکت شهری رسیدهایم و به محلهای نرسیدهایم که ساز و کار ایدهآل برای همراهی مردم فراهم کنیم.
وی اضافه کرد: باید اذعان کنیم که راه درازی در پیش داریم و حتی شاید در گامهای نخست این مسیر هستیم و ای بسا تهِ دلمان، ایمانی برای «تقویت اصل عاملیت مردم» و «بروز نقش واقعی مردم» نداریم.
عضو شورای اسلامی شهر، ادامه داد: رسانهها را در یک وضعیت بیابین، در تحقق این اصل، امین میدانیم تا نقش لازم را به عنوان پلی برای انتقال دیدگاههای مردم ایفا کنند.
رشیدی با بیان اینکه آذربایجانشرقی در کسوت رسانه، رتبه بالایی دارد، اظهار کرد: این استان از نظر آمار تعداد رسانهها و فعالیت رسانههای جریانساز، الهامبخش و محرک در کشور شناخته میشود و ما برای تحقق «جمهوریت شهری» به این ظرفیت رسانهای امید بستهایم.
به گفته رئیس مرکز پژوهشهای شورای اسلامی شهر، این مرکز سعی دارد خود را به این واقعیت نزدیک کند تا جریانی باشد که جانمایهاش، نگاه انتقادی و کارشناسی به مسائل شهری باشد.
وی تصریح کرد: وقتی صحبت از نگاه انتقادی میکنیم، مقصودمان، نگاهی است مبتنی بر سنجش و طبقهبندی؛ نگاهی که گزارش دقیق از وضعیت موجود ارائه دهد، وضعیت مطلوب را ترسیم کند و مجموعه را برای رسیدن به آن وضعیت، به حرکت در آورد.
https://hamnava.ir/News/Code/3676859
0 دیدگاه تایید شده