
به گزارش همنوا، به دنبال فوت یکی از کارگران خدوم شهرداری منطقه پنج در سانحه رانندگی و نیز برقگرفتگی یکی از کارگران شهرداری منطقه یک، این موضوع در جلسه امروز شورا مورد بحث و بررسی قرار گرفت.
در این جلسه محمدحسن اسوتچی، طی سخنانی خواستار توجه جدی شهرداری به اجرای طرحها و الزامات مربوط به ایمنی کار و صیانت از کارگران خدماتی شهرداری به ویژه حوزه تنظیف شد.
وی گفت: در عصری که بسیاری از فعالان زیستمحیطی، حساسیتهای جدی نسبت به حمایت و صیانت از حیوانات دارند، متأسفانه مسئله حیاتی و مهمی همچون حمایت از جان نیروهای کار و تأمین الزامات ایمنی کارگران خدماتی شهرداری چندان مورد توجه قرار نمیگیرد و اخیراً نیز شاهد دو حادثه پشت سر هم در این خصوص بودهایم.
خزانهدار شورای اسلامی شهر تبریز در عین حال از شهرداری تبریز خواست، موضوع ایمنی و سلامت کارگران خدماتی شهرداری، در اولویت برنامههای حمایتی و صیانتی این مجموعه قرار گیرد.
https://hamnava.ir/News/Code/8489426
0 دیدگاه تایید شده