×

منوی اصلی

اخبار ویژه

امروز : چهارشنبه 3 اردیبهشت 1404  .::.   برابر با : Wednesday 23 April 2025  .::.  اخبار منتشر شده : 26760 خبر
دولت نباید برای مردم مسکن بسازد

به گزارش همنوا به نقل از ایسنا محمدرضا پورمحمدی در جلسه مشترک کارگروه تخصصی اجتماعی، فرهنگی، سلامت زنان و خانواده استان و کارگروه ارتقا وضعیت اجتماعی، فرهنگی و سلامت ستاد بازآفرینی شهری، با بیان این‌که بحث توانمندسازی مقوله‌ای متفاوت از آن چیزی است که اکنون رخ می‌دهد، گفت: توانمندسازی آخرین سیاست جهانی سرپناه بوده است، بعد از عبور از سیاست‌هایی مانند ساخت مسکن ارزان قیمت، اعطای تسهیلات نوسازی، به مرحله توانمندسازی می‌رسیم.
وی اظهار کرد: دولت نباید تصدی گری کرده و برای مردم مسکن بسازد، به جز برای گروهی که واقعا تهی دست محسوب می‌شوند و نمی‌توانند مسکن بسازند.
وی ادامه داد: توانمندسازی برخلاف سیاست‌های گذشته که عرضه محور بود، یک رویکرد از ناحیه‌ی اصلاح تقاضا است، ما باید تقاضا را مدیریت و موثر کنیم تا با توانمندسازی، مردم بتوانند مسکن خود را با دست خودشان بسازند.
پورمحمدی ادامه داد: ستادهای تسهیل گری و دفاتر نهادهای بازآفرینی شهری در مکان‌هایی سراغ ساخت و ساز می‌روند که در آنجا امکان بازسازی وجود ندارد، بنابراین اساس توانمندسازی به این برمی‌گردد که برای مردم فرصت شغلی ایجاد کرده و مردم را از نظر فکری، فرهنگی و اقتصادی مشارکت دهیم.
وی افزود: باید برای کاهش آسیب های اجتماعی در مناطق حاشیه نشین، در دفاتر تسهیل گری به آموزش افراد حتی مسئولین پرداخت، همچنین مسائل و مشکلات این مناطق باید از کانال رسانه ها تبیین شود تا این آسیب های اجتماعی و فرهنگی از بین رود.
استاندار آذربایجان شرقی با بیان این‌که مجموع موضوعات و بحث‌های کارشناسی در تمامی جلسات به صورت چکیده عنوان شوند، گفت: بعد از مطرح کردن موضوعات در چنین کارگروه‌هایی باید به دنبال تصمیم گیری بوده و بعد از آن نیز اقدام موثر مربوط به موضوعات عملیاتی شود.
وی ادامه داد: تمامی موضوعات به صورت کارشناسی شده در کارگروه‌ها مطرح و اهم یافته‌های جلسات نیز توسط مدیران دستگاه‌ها مطالعه شود، طبق تاکید وزیر کشور نیز هر شش ماه یکبار گزارشاتی در خصوص اولویت‌های عمومی در حوزه‌ی اجتماعی، فرهنگی، گردشگری و صنعت و معدن ارسال شود، از مدیران نیز خواستار مطالعه و تدبیر روی این موضوع هستیم.
وی با بیان این‌که رصد فرهنگی و اجتماعی جزو اولویت‌های کارگروه ارتقای وضعیت اجتماعی، فرهنگی است، افزود: مشارکت سازمان های مردم نهاد، آحاد مردم و جامعه و خیران در جلسات، بررسی و آسیب شناسی وضعیت هنجارهای اجتماعی و فرهنگی بسیار موثر است، معتقدم پیشبرد مسائل اجتماعی بدون همراهی آحاد جامعه دشوار بوده، نباید انتظار داشت با برگزاری چند جلسه و راه اندازی چند دفتر تسهیل گری مشکلات اجتماعی و فرهنگی حل می‌شود.

برچسب ها :

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.