گروه : آرشیو
به گزارش همنوا به نقل از ایسنا داور نامدار در تشریح این خبر اظهار کرد: این اقدام با اطلاع اداره کل منابع طبیعی استان و پس از بازدید فرمانده یگان حفاظت محیط زیست استان و شهرستان، کارشناسان محیط زیست و تهیه صورت جلسه و ثبت مستندات توسط همکاران منابع طبیعی انجام شده است تا اطمینان حاصل شود که هیچ درخت جنگلی در بین درختان قطع شده وجود نداشته است.
وی اضافه کرد: با توجه به این که منطقه قره داغ از اهمیت ویژهای برای ما برخوردار است، حساسیت زیادی روی این منطقه داریم و نظارتها در این منطقه تشدید شده است، برخلاف انتشار تصاویری در فضای مجازی مبنی بر قطع گسترده درختان در منطقه قرهداغ، درختان قطع شده از نوع درختان جنگلی نبوده و یک سری چوب آلات باغی مسن و پوسیده هستند.
وی با تاکید بر این که 100 درصد درختان قطع شده، جزو درختان باغی پیر بودهاند، ادامه داد: اجازه قطع درختان تنها به دلیل پوسیده و مسن بودن درختان، آن هم در باغات درجه سه و پایینتر داده شده است، بخش عمدهای از این درختان، صنوبر یا تبریزی بودند که جزو درختان غیرمثمره هستند.
نامدار بیان کرد: سیاست 30 سالهی سازمان منابع طبیعی این است که نهالهایی مثل تبریزی را درنهالستانها تولید کرده و به طور رایگان در اختیار بخش خصوصی، روستاها و نهادههای عمومی قرار گیرد تا با کاستن از میزان اتکا به جنگلها، نیاز مردم و صنایع به چوب تامین شود.
وی افزود: با توجه به این که امسال، اجازه تنفس جنگلهای شمال داده شده و اجازه برداشت چوب آلات جنگلی به کسی داده نشده است، صنایع و کارگاهها مجبور به تامین چوب از باغات شخصی شدهاند، استان ما و منطقه قرهداغ نیز از قاعده مستثنی نیست.
وی تاکید کرد: ما اشراف و تسلط کاملی بر این مورد داریم و جنگلهای ارسباران، به هیچ عنوان مورد تعرض قرار نگرفتهاند، نظارتها را نیز تشدید کردهایم تا کسی اجازه سوء استفاده پیدا نکند.
https://hamnava.ir/News/Code/13972
0 دیدگاه تایید شده