
به گزارش همنوا، روح الله رشیدی با بیان اینکه در زمینه مدیریت ترافیک باید هماهنگی با پلیس راهنمایی و رانندگی گسترش یابد گفت: در صورت تعامل مستمر شهرداری و راهنمایی و رانندگی بسیاری از گره های ترافیکی ازبین خواهد رفت و از ایجاد گرههای جدید ترافیکی که در سایه عدم هماهنگی در ارائه مجوزها به وجود میآید جلوگیری خواهد شد.
وی با اشاره به اینکه باید برای حل مشکل ترافیک به خصوص در هسته مرکز شهر چاره اندیشی شود گفت: پارک حاشیهای خود یکی از مشکلات ترافیکی است که در برخی خیابان ها مقدار قابل توجهی از خیابان به این امر اختصاص یافته است.
وی با بیان اینکه در هسته مرکزی میتوان با گسترش حمل ونقل عمومی و کاهش میل با سفر با خودروی شخصی از ترافیک جلوگیری کرد گفت: مبالغی که شهرداری از طریق پارک حاشیهای درآمد داشته باید صرف ساخت پارکینگ می شد اما معلوم نیست چرا این هزینه ها انجام نشده که لازم است در این خصوص گزارشی به شورای شهر ارائه شود.
شهرک سلامت در این دوره شورا ایجاد شود
فریدون بابایی اقدم دیگر عضو کمیسیون نیز با بیان اینکه ۲ تبصره دائمی بودجه در خصوص همکاری با راهنمایی و رانندگی است گفت: یکی در خصوص نیروی انسانی و دیگری در خصوص همکاری در زمینه سد معبر است که در زمینه سد معبر با مشکل بسیاری روبرو هستیم.
وی افزود: ظاهرا قدمی در خصوص این دو تبصره برداشته نشده است که لازم است که اگر اقدامی انجام شده است هرچه سریعتر اجرایی شود.
بابایی اقدم با بیان اینکه در خصوص پارک حاشبهای باید توجه شود نباید فضای عمدهای از خیابانهای ما برای پارک حاشیهای اختصاص یابد گفت: باید در خصوص قرارداد آن و هزینه کرد درآمد از قبل پارک حاشیهای توضیح داده شود.
وی با انتقاد از اینکه برخی مجوزها در اثر رانت داده شدهاند و در زمینه ترافیکی شهر را با مشکل روبرو کردهاند گفت: برخی مراکز درمانی با وجود پارکینگ اجازه استفاده عمومی به مراجعه کنندگان خود را نمیدهند که این موضوع نیز در افزایش ترافیک سهیم است.
وی با بیان اینکه در این دوره از شورای شهر باید بر اجرای شهرک سلامت تاکید شود گفت: برخی مراکز درمانی که در مرکز شهر موجب ترافیک می شوند باید به این شهرک انتقال یابند.
بابایی اقدم با بیان اینکه ۹۵ هکتار زمین در میدان تیر وجود دارد که مقرر شده شهرداری مقدار باقی مانده آن را نیز تملک کند گفت: به نظر این محل بهترین جا برای احداث شهرک سلامت است.
رسول برگی نیز در این جلسه با بیان اینکه طرح های اجرا شده در تبریز گاهاً مطالعات ترافیکی ندارند گفت: برخی پروژه ها به دلیل نبودن مطالعات ترافیکی حتی با وجود افتتاح مشکلی را حل نخواهند کرد.
وی با بیان اینکه امروز پمپ بنزین یا جایگاه گاز احداث میشود اما استعلامی از مراجع ناظر نمی گردد گفت: عدم هماهنگی باعث بروز بسیاری از مشکلات به خصوص در زمینه مجوزها میشود که در ماهیت ترافیک تاثیر گذار هستند.
حمل و نقل شهری مویرگی توسعه یابد
یاسین بجانی نیز با بیان اینکه ترافیک چندین عامل دارد که عمده ترین آن ضعف و فرسوده بودن حمل و نقل عمومی است گفت: متاسفانه سیستم حمل و نقل در کشور ما به صورت سنتی است اما در کشور های دنیا سیستم حمل و نقل مویرگی است.
وی ادامه داد: در تبریز فقط در خیابان های اصلی سیستم حمل ونقل عمومی وجود دارد و خیابان های فرعی فاقد خدمات دهی حمل ونقل عمومی هستند که این امر باعث افزایش استفاده از خودروهای شخصی در شهر میشود.
سخنگوی شورای اسلامی شهر تبریز افزود: اگر سیستم حمل و نقل عمومی را به صورت مویرگی گسترش دهیم دیگر شاهد چنین ترافیک هایی نخواهیم بود.
وی با بیان اینکه ما پارک حاشیهای را ایجاد کردهایم اما نباید در هسته مرکزی شهر اجازه پارک داده شود گفت: برخی پل های عابر پیاده وجود دارند که قابل استفاده به خصوص در زمان تاریکی نیستند.
بجانی ادامه داد: به دلیل اینکه پل های عابر پیاده را برای تبلیغات اختصاص دادهایم اقشار مختلف به خصوص بانوان نمیتوانند از پل های عابر پیاده در تاریکی استفاده کنند که گاهاً موجب تصادف نیز می شود.
گفتنی است در این جلسه که با حضور رئیس پلیس راهنمایی و رانندگی تبریز، مدیران شهرداری و کارشناسان کمیسیون برگزار شد رئیس پلیس راهنمایی و رانندگی تبریز آخرین اقدامات در زمینه کنترل ترافیک را شرح داده و مسائل و مشکلات موجود را نیز بیان کرد که مقرر شد در راستای تعامل بیشتر شهرداری و راهنمایی و رانندگی توافقنامهای بین طرفین منعقد شود.
https://hamnava.ir/News/Code/9126789
0 دیدگاه تایید شده