×

منوی اصلی

اخبار ویژه

امروز : دوشنبه 3 مهر 1402  .::.   برابر با : Monday 25 September 2023  .::.  اخبار منتشر شده : 23898 خبر
جلسه ویژه کمیسیون امنیت ‌ملی برای بررسی طرح‌های مقابله با تحریم‌های آمریکا

به گزارش همنوا به نقل از تسنیم، سیدحسین نقوی حسینی سخنگوی کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی از حضور امیر سرتیپ امیر حاتمی وزیر دفاع و پشتیبانی نیرو‌های مسلح در این کمیسیون خبر داد و گفت: براساس برنامه‌ریزی‌های انجام شده وزیر دفاع در جلسه فردا (23 تیر) در محل کمیسیون امنیت ملی حضور می‌یابد.

وی افزود: قرار است وزیر در این جلسه گزارشی از آخرین وضعیت توسعه حوزه دفاعی کشور و همچنین دستاورد‌های جمهوری اسلامی ایران در حوزه دفاعی به اعضای کمیسیون امنیت ملی ارائه دهد.

سخنگوی کمیسیون امنیت ملی مجلس همچنین از جلسه ویژه این کمیسیون در روز (سه‌شنبه 25 تیر) برای بررسی طرح‌های مقابله با اقدامات خصمانه و تحریم‌های آمریکا خبر داد.

برچسب ها :

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.