×

منوی اصلی

اخبار ویژه

امروز : پنجشنبه 9 آذر 1402  .::.   برابر با : Thursday 30 November 2023  .::.  اخبار منتشر شده : 24852 خبر
تکیه محرم مهمان خانه ها می شود

به گزارش همنوا، حسین باهر در تشریح این مطلب گفت: تکیه محرم با هدف احیای روضه های خانگی کلید خورده و در ایام محرم در فضای مجازی و از مجرای رسانه های الکترونیکی شهروندان عزیز را همراهی خواهد کرد.

وی توجه به موضوعات مغفول واقع شده و تاکید بر نقش پیرغلامان را از جمله مسائلی عنوان کرد که در تکیه محرم مورد توجه قرار خواهد گرفت.

باهر همچنین با اشاره به برنامه سازی های صورت گرفته از سوی گروه آئینه گفت: با شیوع ویروس کرونا و محدودیت های اجتماعی حاصل از آن گروه آئینه به فکر برنامه سازی و تولید برنامه های مناسبتی در فضای مجازی افتاد تا نیازهای فرهنگی و مذهبی جامعه را به این واسطه در حد توان تامین کند.

وی با موفقیت آمیز دانستن برنامه های پیشین همچون تکیه رمضان، تولید نماهنگ های من نائب الزیاره ام و حماسه غدیر امتداد ظهور اظهار داشت: این گروه فرهنگی مذهبی تلاش داشته از فرصت دنیای مجازی بهره برده و با تولید محتوا بخشی از خلاء حاصل شده از شیوع کرونا که تمامی فعالیت های فرهنگی و اجتماعی را تحت تاثیر قرار داده را جبران کرده و در عین حال عرض ارادت خود را خدمت ائمه معصومین (ع) نثار کند.

برچسب ها :

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.