گروه : اقتصادی
به گزارش همنوا به نقل از روابط عمومی گروه توسعه سرمایهگذاری دریک، محمدرضا زنوزی مطلق، در بازدید «رستم مینیخانوف» رئیس جمهور تاتارستان و «سرگی کوگوگین» مدیر شرکت «کاماز» روسیه، به همراه عابدین خرم، استاندار آذربایجان شرقی از شرکت رخش خودرو، با اشاره به برنامههای توسعه این شرکت، اظهار داشت: باتوجه به نقش تعیین کننده حمل و نقل جادهای، واردات خودروهای سنگین منجر به خروج ارز از کشورمان میشود که شرکت رخش خودرو در این راستا با مشارکت شرکت کاماز، تولید و مونتاژ کامیونهای سنگین و نیمه سنگین را در تبریز انجام میدهد که اقدام بیسابقه در سطح ایران است.
وی با اشاره به اینکه رخش خودرو تولید کننده بنز آکسور بهعنوان تنها برند اروپایی در ایران است، ادامه داد: محصولات تولیدی شرکت رخش خودرو از نظر کیفیت، قدرت و مصرف سوخت قابل رقابت با نمونههای خارجی است.
وی در این بازدید خواستار توسعه همکاری شرکت رخش خودرو و کاماز شد و گفت: با توسعه همکاریها، شاهد افزایش تولید رخش خودرو و تنوع بیشتر محصولات خواهیم بود.
زنوزی با بیان اینکه روابط نزدیک ایران و روسیه به نفع طرفین است، تاکید کرد: پیش از شیوع بیماری کرونا، پرواز مستقیم تهران - کازان توسط شرکت هواپیمایی آتا برقرار شده بود که با پایان این بیماری منحوس، بار دیگر این پرواز توسط آتا برقرار شده است.
مالک گروه سرمایهگذاری دریک با اشاره به منویات رهبر انقلاب درخصوص اتکا به تولید داخل و توسعه شرکتهای دانش بنیان، گفت: اجازه ندادهایم تحریمها، مانعی برای فعالیتهای شرکتهای تابعه هلدینگ دریک شود، بهعنوان مثال شرکت رخش خودرو با بومیسازی تکنولوژی و تولید خودروهای سنگین، بخشی از نیازهای کشور را در این زمینه رفع کرده است.
محمدرضا زنوزی مطلق طی این نشست اتصال دریای خزر به دریای عمان از طریق پروژهای با عنوان «ایران رود» را پیشنهاد داد و بیان داشت: با توجه به جایگاه استراتژیک ایران و موقعیت جغرافیایی کشور روسیه و همچنین کشورهای اطراف دریای خزر جهت اتصال به دریای عمان و اقیانوس هند در راستای توسعه حمل و نقل دریایی، پروژه ایران رود را پیشنهاد میکنم و این موضوع میتواند مورد بررسی مقامات بلند پایه کشورمان و همچنین کشور روسیه قرار گیرد، یقیناً تحقق این پروژه تحولی بزرگ در اقتصاد منطقه و حتی کل جهان را در پی خواهد داشت.
مالک و مدیرعامل گروه توسعه سرمایهگذاری دریک با اشاره به اینکه طرح تفصیلی پروژه «ایران رود» در سازمان نقشهبرداری و جغرافیایی کشور موجود است، خاطرنشان کرد: این پروژه علاوهبر دستاوردهای بزرگ تجاری، بخش عمدهای از مشکلات زیستمحیطی و همچنین کشاورزی کشورمان را برطرف میکند و همچنین با توجه به تحریم کشور روسیه، پروژه ایران رود، هم از جنبه اقتصادی و هم از لحاظ استراتژیک به نفع روسیه نیز است و تمامی کشورهای منطقه میتوانند در این پروژه جهانی مشارکت کنند.
https://hamnava.ir/News/Code/1530916
0 دیدگاه تایید شده