×

منوی اصلی

اخبار ویژه

امروز : پنجشنبه 25 تیر 1405  .::.   برابر با : Thursday 16 July 2026  .::.  اخبار منتشر شده : 28073 خبر
تعهد می کنیم ۳۰۰ فرصت شغلی در میانه ایجاد کنیم

به گزارش همنوا به نقل از روابط عمومی بهزیستی آذربایجان شرقی، سید جواد حسینی روز جمعه در جلسه کارگروه اجتماعی شهرستان میانه گفت بهزیستی یکی از افتخارات انقلاب اسلامی است و خدمات ارزشمندی در ۴۵ سال خدمت به جامعه هدف خود ارائه داده است.

وی افزود: در سالهای فعالیت بهزیستی ۲۱۰ هزار مسکن به مددجویان تحویل دادیم و تلاش می کنیم ۱۴۵ هزار فاقد مسکن را نیز صاحب خانه کنیم .

حسینی گفت: از جمله دیگر اقدامات چشمگیر بهزیستی غربالگری است و با توجه به آمارهای جهانی تنبلی چشم در کشور نسبت به سایر کشورها بسیار ناچیز است.

وی اظهار کرد: مهمترین هدف و تلاش امرور بهزیستی توانمند کردن مددجویان در راستای عدالت محوری است که وجه تمایز شعار رئیس جمهور است و قویترین عنصر مکتبی ما است و باید بستری فراهم کنیم تا مستمری بگیران خودشان توانمند شوند و وابسته به مستمری نباشند.

وی اعلام کرد: تعهد می کنیم ۳۰۰ فرصت شغلی در شهرستان ایجاد کنیم و در حوزه مسکن ۴۵ واحد مسکونی جدید را آغاز خواهیم کرد و در حوزه زنان سرپرست خانوار ۲۲۰ نفر روستایی و عشایری از بیمه رایگان اجتماعی و ۲۵۰ نفر از بیمه خویش فرمایی اختصاص دادیم و تعهد می کنیم ۶۶۰ دانش آموز و دانشجو امسال از کمک هزینه سازمان بهره مند شوند و ۷۰ نفر از مشاوره های مراکز بهزیستی به صورت رایگان بهره مند شوند.

وی با اشاره به تشکیل شورای سالمندان با توجه به رشد سالمندی در کشور گفت: یک یا ۲ باشگاه پیشکسوتان جهت توانمندسازی سالمندان در شهرستان ایجاد می شود و تعهد می کنیم حق سرپرستی ضایعه نخاعی را در شهرستان به صفر برسانیم و همچنین هر درخواستی برای تهیه ویلچر نیز از سوی ما اختصاص خواهد یافت .

حسینی از تخصیص یارانه یک مرکز نگهداری و توانمندسازی اوتیسم به شهرستان خبر داد و گفت: یک مرکز شبه خانواده ۲ تا ۶ سال مجهز و یارانه آن نیز به شهرستان اختصاص می یابد .

برچسب ها :

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.